Forening

Publisert på onsdag 2. desember, 2015

0

Åtte nye foreninger!

Hyperion hadde sentralstyremøte lørdag 20. november og meldte inn hele 8 nye foreninger i forbundet. Det er to foreninger fra Trondheim, en fra Molde, en fra Karmøy, en fra Stavanger, en fra Oslo, en fra Gjøvik og en fra Sarpsborg. Vi ønsker velkommen til de nye foreningene, og ser fram til spennende aktiviteter.

Her er oversikten over de nye foreningene og deres beskrivelse av seg selv:

Møre og Romsdal Dataforening
Foreningen skal fremme datainteresse i Møre og Romsdal og skal jobbe aktivt med dette gjennom ulike tiltak gjort av foreningen.

Brettspillforeningen X
er en vennegruppe som aktivt samles og spiller brettspill. Hensikten med denne foreningen er å ha det gøy med gode venner og utfordre hverandres intellekt og kløkt i diverse brettspill og andre spillaktiviteter.

EXPERT ELEKTRONISKE SPORTSKLUBB
Organisasjonen skal tilby et stabilt rammeverk der barn og unge kan delta og konkurrere i diverse dataspill på breddenivå. Organisasjonen har også formål om å    skape et sosialt og trygt miljø rundt spillaktiviteter på samme linje som ordinæreidrettsklubber.

Gjøviks Eventyrerlaug 
er en forening lokalisert ved HiG som skal fremme interesse for rollespilling, både levende og klassiske ved å drive med aktivitetene, og holde hurs etc.

Riddle Elektroniske Sportsklubb
er en organisasjon som vil fremme konkurranse innenfor eSport. I dag har vi lag i League of Legends, Counter-strike: Global Offensive og Hearthstone. Vi har et League of Legends lag som spiller i andre divisjon i Telenorligaen, og et lag som spiller i tredje divisjon. Vi ser frem til å ta opp flere medlemmer som har samme interesser. Vi kommer til å utvide til flere spill når det byr seg. Ambisjonen er å få våre medlemmer til å reise rundt i Norge for å delta i konkurranser. Et av de største målene for organisasjonen er å ha bra miljø i laget slikt at vi kan påvirke miljøet for det bedre

Trondheimstudentenes Sci-fi og Zombie Klubb
Vi er en forening for sci-fi og fantasyfilminteressert ungdom i Trondheim med studenter som fokusgruppe. Vi blir å arrangere filmkvelder og maraton, men kommer helt garantert til å ha andre fantastiske aktiviteter som f.eks Magic the Gathering draft og brettspillkvelder.

Scorpions airsoft klubb
er en forening som driver med airsoft. Vi kjører regelmessige spill hver 14 dag, med ett gjennomsnittsoppmøte på 50-100 spillere. Scorpions er en av Norges største airsoft klubber og har medlemmer fra både Oslo og Akershus.

Bacchi Spelemannslaug
er en forening basert i kormiljøet i Trondheim med et formål om å øke interessen og engasjementet for brettspill og sang.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑