Aktivitet

Publisert på onsdag 18. mai, 2016

0

Hyperion trenger frivillige til Oslo Pride Park!

Fra den 22. juni til den 25. juni er det Pride Park i Oslo. Hyperion skal være med å skape liv og røre i et eget ungdomsområde i samarbeid med Skeiv Ungdom og unginfo.

For å få til dette trenger vi frivillige som kan hjelpe til i Pride Park. Vi skal først og fremst ha med brettspill og du skal være der for å hjelpe til med å lære bort og vise frem. Det kan hende det også blir andre oppgaver, men det vil vi se ann næremere arrangementet.

Meld deg på nå! Vi skal ha to samlinger for frivillige for å bli kjent og for å lære litt generelt om arbeidsoppgavene i løpet av pride uka, søndag 12. juni og tirsdag 21. juni, vi lover god stemning! Det er ikke viktig at du kan delta på begge samlingene, men det er veldig fint om du minst kan delta på arrangementet den 21. juni det blir på kveldstid :-)

Skal du til Oslo under Pride? Bli med!

Meld din interesse i skjemaet her.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑