OrgNytt

Publisert på onsdag 7. desember, 2016

0

Tre nye fantastiske medlemsforeninger!

Under forrige sentralstyremøte ble det valgt inn tre nye medlemsforeninger. Her er en kort introduksjon fra foreningene selv:

Pokémania Samlekortforening: Pokémania Samlekortforening er en forening for folk i alle aldre basert i Oslo med formålet å fremme interesse og engasjement i Norge for Pokémon samlekort, også kjent som Pokémon TCG (Trading Card Game). Foreningens mål er å skape et trivelig, godt og trygt miljø for Pokémonkort-samlere og Pokémonkort-spillere. Pokémania Samlekortforening baserer seg på frivillig engasjement, og er partipolitisk og religiøst uavhengig.

Haugaland Dataungdom: Haugaland Dataungdom er partipolitisk uavhengig og ikke religiøst basert. Haugaland Dataungdom er en interesseorganisasjon for dataungdom på Haugalandet stiftet i 2015. Organisasjonens formål er å fremme interesse for datatreff og digital kultur. Vi er med å arrangerer flere arrangementer i løpet av året, alt fra kurs og foredrag til datatreff og spillkonkurranser.

Kreativ Ungdom: Kreativ Ungdom er en frivillig organisasjon av, for og med ungdom. Vi er alle svær datainteressert ungdom, og er lidenskapelig opptatt av å arrangere rusfrie sammenkomster. Vi arrangerer KildenLAN opp til 2 ganger i året. Vi er også i en prosess med å arrangere et tilbud i vinterferien med diverse spill, etter at Spilluka ble kuttet fra kommunens budsjett. Vi ønsker å skape flere arrangementer for ungdom som kanskje ikke er like idrettsinteresserte, men som likevel ønsker å sosialisere seg på våre lokale, rusfrie arrangementer.

Vi ønsker de nye foreningene hjertelig velkommen. I disse dager nærmer det seg jul, og  vi vil derfor gjerne få ønske alle våre medlemsforeninger (og lesere av denne nettsaken) en gledelig jul. Vi i Hyperion tar på oss julehattene og gleder oss til videre arbeid med de fantastiske fritidsinteressene :)

Vi på Hyperion-kontoret feirer 7. desember med å åpne luke nummer 7 i vår meme-kalender:

d

Tags: , , ,Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑