Forening

Publisert på torsdag 23. februar, 2017

0

To nye fantastiske foreninger i Hyperion

Under forrige sentralstyremøte ble det valgt inn to nye medlemsforeninger i Hyperion. Her er en kort introduksjon fra foreningene selv:

Svelvik Kultur og Aktivitetsforening:
Vi er en gruppe data- og Gaming-interesserte fra Svelvik i Vestfold som har dannet organisasjonen SKAF, Svelvik Kultur og Akivitetsforening.
Vi har alle utdanning og jobb innen forskjellige felt, men deler engasjementet for data og spillkultur. Helt siden barndommen har vi alle vært ivrige etter å dra på LAN, samlinger og Conventions innenfor disse arenaene. Nå, i voksen alder, ønsker vi å benytte vår kunnskap og entusiasme for å gi ungdom med samme interesser et felles samlingspunkt i vårt lokalmiljø, etter som vi identifiserte en klar mangel på slike tilbud for spill og datainteresserte.
Kontakt: skaf.org@gmail.com

Edvard Munch Cosplay Klubb:
Vi er en cosplay gruppe på Edvard Munch videregående skole (i Oslo), som møtes hver onsdag for å jobbe med cosplayene våre og planlegge fremtidige prosjekter. Gruppen er engasjert innenfor forskjellig fandoms og ønsker å eksperimentere med nye materialer og teknikker.
Kontakt: mikatheminion@hotmail.co.uk

Vi ønsker våre nye medlemmer velkommen, og ser fram mot et godt og langt samarbeid :)Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑