Aktivitet

Publisert på mandag 7. august, 2017

0

Det er klart for ny Heltinnesamling

10.-12. november braker en ny, fantastisk heltinnesamling løs! Denne gang skjer det i Bergen på Bergen Vandrehjem Montana.

Heltinnesamlingen er en del av heltinneprosjektet og handler om at heltinnene i Hyperion skal få møtes, lære nye ting og utvikle seg gjennom de fantastiske fritidsinteressene. Det er flere gutter enn jenter som er medlemmer i Hyperion, men vi ser ingen grunn til at våre interesser skal appellere sterkere til et kjønn enn et annet. Derfor vil vi satse på de jentene i Hyperion som allerede er kjempeflinke, og vise frem at fantastiske fritidsinteresser er like mye en jentegreie som en guttegreie.

I løpet av heltinnesamlingen skal 15 heltinner bli kjent med hverandre, dyrke de fantastiske fritidsinteressene og lære mer om hvordan man kan skape sin egen medlemsforening i Hyperion. Det blir rollespill, nye venner, brettspill og mye annen morro!

heltinne
Å delta på heltinnesamlingen er helt gratis. Vi dekker reisen til og fra samlingen, slik at alle kan delta, uansett hvor de bor.

Heltinneprosjektet ble startet i 2013 og de fem siste årene har vi arrangert samlinger for at det skal bli flere heltinner i Hyperion, at de skal kunne møtes og ha det gøy sammen.

Er du heltinnen vi leter etter? Eller kjenner du noen andre heltinner som burde høre om dette? Da bør du melde deg på med en gang, eller fortelle om heltinnesamlingen til en venn.

Påmeldingsskjema finner du her.
Facebook-arrangementet for samlingen med løpende informasjon finner du her.

Spørsmål kan sendes til Margrete, på margrete@n4f.no.

Vi gleder oss til en fantastisk heltinnesamling!Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑