Aktivitet

Publisert på onsdag 13. september, 2017

0

Hypericon 2017

1.-3. september gikk Hypericon 2017 av stabelen på Nordstrand skole i Oslo – vi har hatt en fantastisk helg og lært masse om å drive en forening!

Som styremedlem i en forening dukker det stadig opp nye ting man må vite og oppgaver som må gjenomføres. Hyperion sitt mål er å gjøre de oppgavene lettere og nettopp derfor arrangerer vi Hypericon!

Hypericon er en konferanse for tillitsvalgte i foreningene våre – og på årets konferansehelg samlet rundt 45 Hyperion’ere seg for å lære mer om å drive en fantastisk forening, bli kjent med hverandre, spille spill og ha det gøy.

Deltakerne fikk fordype seg i ledelse og administrasjon eller politikk og påvirkningsarbeid. De som valgte politikkurset fikk lære mer om høringer, partipolitikk, lobbyisme og mediearbeid, mens ledelseskurset ga innføringer i prosjektarbeid, økonomi, internkommunikasjon og, selvfølgelig, ledelse. I tillegg fikk alle kursdeltakerne lære mer om Hyperion, de fantastiske fritidsinteressene og digital kultur- og frivillighetspolitikk.

Som alltid på Hyperion-seminar var det lagt opp til mye gøy og helga inneholdt blant annet brettspill, quiz, bingo og film.


En fantastisk konferanse er over for denne gang. Takk for i år – håper vi ses på Hypericon 2018!Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑