Månedens forening

Publisert på onsdag 4. oktober, 2017

0

Månedens forening: Regnteateret

Hyperion består av nesten 200 fantastiske foreninger, fra Kvalsund i nord til Kristiansand i sør, som driver med alt fra laiv til dataparty og brettspill. Det er det grunn til å være stolt av og vil vi feire med å vise frem en ny forening hver måned!

Første forening ut er Regnteateret, en bergensgjeng som vil skape en arena for unge som er interessert og engasjert i science fiction, fantasy og TV-kultur. De har holdt på i tre år og var den best representerte foreningen på årets Hypericon.

Når og hvordan ble foreningen deres startet opp?
Regnteateret ble startet opp rett etter Hypercamp for 3 år siden. Vi var en vennegjeng som hadde blitt kjent på leiren, og vi ønsket å starte en forening sammen.

Hva holder dere på med denne måneden?
Nå holder vi på med å å booke et lokale til møtene våre. Vi har møter hver fredag og der ser vi på film og lager mat sammen.

Hva er det beste med deres forening?
Det beste er samholdet og inkluderingen! Vennegjengen har bare blitt større og større.

Hver fredag møtes Regnteateret for å spise middag og se på film sammen!
Hva er det kuleste foreningen deres eier?
Det kuleste vi «eier» er våre fantastiske medlemmer.

Hvis foreningen deres hadde ubegrenset med penger – hva ville dere gjort?
Da hadde vi dratt oftere på kino, laget bedre mat, kjøpt vår egen pc som vi kunne spille av filmer fra og laget Regnteater-swag som t-sjorter, klistremerker og buttons.

Hva er den største flausen som har skjedd med foreningen deres?
Det flaueste er vel at vi gikk tom for frifond-penger litt før enn planlagt et år, da ble det mye pasta en periode på fredagene.

 

21706042_1694580727227660_123336378_o

Har dere et tips til andre Hyperion-foreninger?
Et tips er at det er lurt å lage månedsbudsjett for frifond støtten, så man ikke går tom før perioden er over og det er lenge til neste gang man kan søke om frifond-penger. Også er det lurt å ta vare på alle kvitteringer i en bilagsperm.

 

Kontakt Regnteateret
Kunne du tenke deg å bli med på Regnteaterets neste filmvisning? Lik dem på Facebook eller bli medlem i Facebook-gruppa dere her.
Om du ikke bor i Bergensommrådet, men likevel har lyst til å gjøre fantastiske ting, kan du finne kartet over alle våre foreninger 
her.

månedens

Har du og foreningen din lyst til å bli neste måneds medlemsforening? Send en mail til margrete@n4f.no, med en kort beskrivelse av dere selv og hvorfor dere har lyst til å bli månedens forening!

Tags:Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑