Aktivitet

Publisert på mandag 23. oktober, 2017

0

Hvor kan du feire Nordic Game Week?

Spill er gøy, viktig og stort, og passer for alle aldre! Nordic Game Week er en temauke der alt handre om spill, spillkultur og spillere. Det foregår fra 30.10 – 5.11. Du kan lese mer om Nordic Game Week her.

Vi har prøvd å samle litt informasjon om alle de arrangementene som skjer rundt i Norge denne dagen i denne artikkelen. Dersom det mangler et arrangement ta kontakt på sara@n4f.no, så oppdatere vi gjerne artikkelen med mer spill arrangementer. Det er ikke for sent å lage sitt eget arrangement heller, sjekk ut Nordig Game Week sin nettside og meld på ditt arrangement.

Oppland: 

Gjøvik bibliotek og litteraturhus/Popkult Gjøvik, Gjøvik
Vi feirer nordisk spilldag for 3. gang ved å utvide det til en hel uke med spillrelaterte arrangement: konkurranser, turneringer, foredrag og mye moro. Vi får besøk av Level Up fra VGTV, dere kan bryne dere på quiz med Secret Chest, prøve dere på Warhammer eller lære å kode et spill i Scratch.

All info på vår hjemmeside.

Hordaland:

Oasen bibliotek, Fyllingsdalen, Bergen
Vi feirer Nordisk Spilldag syvende året på rad – bli med du og! Det blir brettspill, kortspill, konsoll, konkurranser, og såklart høstens FIFA-turnering. Ta gjerne med venner og egne spill du vil spille med andre.

Sjekk ut mer på nettsiden eller facebook.

Loddefjord bibliotek, Bergen kommune
Endelig er det spilldag igjen! Som alltid blir hele dagen dedikert til spilling! Det blir både Mario Kart, Fifa og Super Smash Bros.-turnering. De mer tradisjonelle brettspillene ligger fremme, og kanskje finner vi på noe mer.

Se mer på facebook.

Rogaland: 

Gjesdal folkebibliotek, Ålgård
Nordic Game Day har blitt markert av nordiske bibliotek siden 2010. Målet er å fremme mediekompetanse og positiv spillkultur. På denne dag vil bibliotek både skape rom for å spille sammen med venner og familie og fremme og skape mangfold i den offentlige diskusjonen om spill. Du kan spille spill på spillkonsoller, på nettbrett, på PC og vi dekker også vårt langbord med brettspill. I år er det konkurranse i speedrunning av Big Bang Legends. Hvem spiller igjennom tre nivå, ni spillbrett, på kortest mulig tid?

Se mer på facebook.

Nordland:

Vefsn bibliotek, Mosjøen
4.november arrangeres Spilldag for femte året på rad. Dette er et gratis arrangement for hele familien. Det blir brettspill, warhammer, rollespill, magic the gathering, perler og oculus rift. 

Se mer på facebook.

 Troms:

Lenvik bibliotek, Finnsnes
Vi arrangerer spilldag lørdag 4. november. Det blir minecraft, nordisk speedrun challenge i Big Bang Legends, fifa 18 og brettspill.

Les mer på facebook. 

 

ngw-01Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑