Forening

Publisert på tirsdag 27. februar, 2018

0

Tre nye medlemsforeninger!

I februar ønsker vi tre nye medlemsforeninger velkommen til Hyperion! De driver med rollespill, bordspill og anime og har allerede store planer for fremtiden. Les mer om de her, kanskje en av de er din nye forening?  

Blindern Magicforening
Blindern Magicforening er en forening av og for «Magic the Gathering»-interesserte studenter ved UiO. Foreningen skal være et samlingspunkt, og hjelpe likesinnede studenter finne venner, spill og morro. Blindern Magicforening skal arrangere turneringer, drafts og andre arrangementer som kommer både nye og gamle medlemmer til gode.

Er du UiO-student og interessert i Magic? Ta kontakt med maccern@gmail.com, da vel!

Glad i Magic The Gathering? UiO-student? Da er Blindern Magicforening noe for deg!

Kristiansand Rollespillerlaug
Kristiansand Rollespillerlaug er en organisasjon for rollespillere i Kristiansandsregionen, som skal skape en arena for deling av ressurser mellom spillere. Målet deres er å senke terskelen for å begynne med rollespill og gjøre aktivitetene så inkluderende som mulig, slik at flere kan delta i denne sosiale aktiviteten. Kristiansand Rollespillerlaug vil alltid hjelpe alle som kunne tenke seg å begynne med rollespill, og ingen erfaring trengs for å bli medlem.

De driver også med opplæring av nye DMer, rollespilledere, og har et mål om å organisere et opplæringsprogram med et «DM-Diplom», for en slags validering DM’enes harde arbeid. I tillegg vil de drive kampanjer mot stigmatisering av rollespill, slik at folk flest skal få positive tanker om rollespill.

Kunne du tenke deg å være med i Kristansand Rollerspillerlaug? Les mer her og ta kontakt med post@kristiansandrollespillerlaug.org!

Kristiansand Rollerspillerlaug i action!

Anime and Manga Community
Anime and Manga Community er, som navnet viser til, en gruppe for alle som er interessert i anime og manga i Vestfold. Foreløpig består de av seks anime-interesserte ungdommer, men alle er hjertelig velkommen som nytt medlem og et av oppstartsmålene deres er å bli en større forening.

Hver måned arrangerer de anime-maraton. I tillegg deltar de på Desucon og er i gang med planleggingen av en foreningstur til Japan sommeren 2018.

Høres dette ut som foreningen for deg? Send en e-post til julle40ja@gmail.com for å få mer informasjon om neste måneds anime-maraton!

Vi gleder oss til se mer fra alle de nye foreningene i tiden som kommer!
Er du Rollespill-, bordspill-, eller anime-entusiast, men ikke bor i nærheten av foreningene ovenfor? Sjekk ut kartet med alle våre 200 foreninger her eller les mer om hvordan du kan starte opp din egen forening her.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑