Aktivitet

Publisert på tirsdag 20. mars, 2018

0

Søk mannskap på årets Hypercamp!

23. – 27. juli skal vi igjen arrangere sommerens mest fantastiske eventyr, Hypercamp! Vil du stå under enihjørningens banner og bidra til leieren kan finne sted? Søk om å få være mannskap på Hypercamp 2018 innen 1. mai. 

Hypercamp er sommerleieren til Hyperion, hvor ungdom fra hele landet samles for å holde på med det de elsker, få nye venner, bade og leke i sola. Rollespill, rumpeldunk, bueskyting, laiv, cosplay, spesialsminke, brettspill og E-sport er bare noe av det spennende som står på programmet.

Uten et frivillig mannskap ville ikke Hypercamp gått rundt. Det er denne gjengen som har ansvar for alt det praktiske på leieren og det er dem som sørger for at det står mat på bordet, er ryddig på leirområdet og at kiosken kan åpne om kveldene. Mannskapet arrangerer også kvelds- og sideprogram.

Vil du bidra til at over 100 ungdommer fra hele landet får ha det gøy på leir? Søk om å bli mannskap! Foto: Olav Helland

Som frivillig på Hypercamp har man ikke bare ansvar for at andre får en fantastisk sommer. Man blir også godt kjent med alle i mannskapet, får verdifull erfaring med å arrangere store events og selvfølgelig mulighet til å være med på mange av de kule aktivitetene som skjer på Hypercamp. Mannskapet kan få attest på arbeidet de har gjort, som kan være verdifullt for fremtidig jobbsøking. Det er 18 års aldersgrense for å kunne være mannskap og mannskapet betaler ikke deltakeravgift for leiruka.

Å være mannskap er ikke bare arbeid, det er selvsagt også tid til noen fantastiske aktiviteter. Foto: Olav Helland

Høres dette ut som noe for deg? Søk om å få være mannskap på Hypercamp før 1. mai ved å gå inn her og melde deg på som mannskap.

Å være mannskap er ofte veldig populært og vi har pleid å ha flere søkere enn det er plasser. Du får derfor beskjed om du får plass i mannskapet eller ikke før alle de ordinære deltagerplassene er
tatt. Det er altså mulighet å melde seg på som deltager etter at mannskapet er valgt ut.

Mannskap in action! Foto: Olav Helland

Har du spørsmål? Send dem gjerne til oss på n4f@n4f.no!



Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑