Hypercamp

Publisert på tirsdag 17. april, 2018

0

Tre kurs klare til Hypercamp 2018!

Årets tre første Hypercamp-kurs er klare – det er med stor glede at vi kan annonsere at det blir kurs i rollespill, laiv og bueskyting på årets mest fantastiske sommerleir!

Som Hypercamp-deltaker velger man å delta på ett eller flere kurs, i tillegg til annet side- og kveldsprogram. Kursene gir en innføring i en fantastisk interesse og deltakerne får selvfølgelig boltre seg med aktivitetene det kurses i!

Laiv
Anita Myhre Andersen returnerer til Hypercamp 2018 for å holde enda ett av de populære laiv-kursene sine! Laiv, eller levende rollespill, er en form for improvisert dramatisering hvor deltakerne bygger opp en setting, roller, relasjoner, scenografi og kostymer, og spiller dette ut sammen.

Anita er utdannet historiker og jobber som lektor på Steinerskolen i Bergen. Hun har drevet med laiv i over 20 år, og har blant annet arrangert laiv i Libanon, Botswana og Hviterussland. I tillegg jobber Anita i Tidsreiser, med å arrangere barnelaiver.

Gjennom praktiske øvelser lærer deltakerne på dette kurset grunnleggende teknikker for å lage og spille laiv. Kurset gir best utbytte dersom du deltar på alle tre kursdagene, men dette er ikke et krav.

Rollespill
Karl Thomas Hjelmervik kommer til Hypercamp 2018 for å holde nybegynnerkurs i bordrollespill! Penn og papir-rollespill ligger i krysningspunktet mellom improvisasjonsteater og brettspill. Sammen skaper deltakerne en historie i tråd med spillets regler, hvor mulighetene og variasjonene som kan oppnås under spillingen er kun begrenset av deltagernes fantasi!

Rollespillkurs på Hypercamp 2017! Foto: Olav Helland

Karl Thomas brenner for rollespill, som han har drevet med siden midten av 80-tallet. Til daglig jobber han med sonarforskning, men fritiden går med til å drive den lokale spillforeningen, Spillekveld på 37 i Horten. I tillegg til lang spillforenings- og kursvirksomhet, har Karl Thomas de siste årene organisert flere nybegynner- og spilllederkurs i rollespill.

Rollespill-kurset tar for seg det velkjente rollespillsystemet Dungeons & Dragons 5. utgave. Her møter deltakerne en verden med drager, trollmenn og altfor store sverd. Første del av kurset gir deltagerne en grunnleggende innføring i spillet, andre del gir tips og triks for å gjøre spillopplevelsen enda bedre og i siste del får deltakerne lage din egen Dungeons & Dragons-karakter. I løpet av leiren vil deltakerne selvsagt få muligheten til å prøve ut karakterene sine.

Bueskyting
Lær deg å beherske den titusenårgamle kunsten bueskyting! Max Hauge er klar med kurs i nettopp det på årets Hypercamp!

Max har drevet aktivt med bueskyting de siste fem årene og begynte som instruktør i 2015. Han har holdt kurs til strålende tilbakemeldinger på Hypercamp de siste fire årene og vi gleder oss til å gjenta suksessen i år!

Dette er et kurs som både passer for dem som aldri har tatt i en bue før og de mest erfarne skytterne. Det er med andre ord ingen krav til forhåndskunnskap, kurset tilrettellegges til deltakernes ferdigheter. I løpet av kurset lærer deltakerne ulike teknikker og får prøve å skyte på ballonger og andre morsomme blinker. Utstyret vil stå fremme hele uken, så deltakerne får mulighet til å øve seg så mye de vil.

Meld deg på i dag!
Vi gleder oss til sommerens mest fantastiske uke og håper å se nettopp deg der! Har du ikke meldt deg på enda? Gjør det så fort som mulig ved å fylle inn dette skjemaet.

Følg med her på nettsidene og på Hyperions sosiale medier for å få med deg siste nytt om Hypercamp 2018 og annonsering av flere kursholdere.

Har du spørsmål? Send en mail n4f@n4f.no så svarer vi deg så fort som mulig!

Musikk i filmene:
«On and on» av Nicolai Heidlas og «Happy» av MBB – under CC BY 3.0 og CC BY-SA 3.0 lisens.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑