Forening

Publisert på torsdag 12. juli, 2018

0

Tre nye Hyperion-foreninger

Vi ønsker tre nye foreninger velkommen til Hyperion! Her kan du bli bedre kjent med de tre, som driver med både Magic, levende historiefortelling og rollespill!

Casual Magic Initiative
Casual Magic Initiative er en bergensk barne- og ungdomsforening med mål om å fremme interesse og engasjement for Magic the Gathering. Foreningen arrangerer ukentlige, uformelle Magic the Gathering-samlinger, i tillegg til en lavterskel turnering hver måned. Casual Magic Initiative er nybegynner-vennlig, og tilbyr opplæring, drafting, samt utlån av decks og terninger ved behov.
Kontakt: Jorgen.95@hotmail.com
Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/204855609583503/?ref=bookmarks

Rollespillgruppa NVH
Rollespillgruppa NVH er en rollespillgruppe på Norges Veterinærhøyskole i Oslo. De spiller i hovedsak Dungeons and Dragons 5E og ønsker å fremme interesse og engasjement for rollespill. Rollespillgruppa NVH baserer seg på frivillig engasjement.
Kontakt: Vebby-woll@hotmail.com

Norske Infanteriregimer laiver andre verdenskrig. Foto: Leander Haslerud.

Norske infanteriregimenter
Norske Infanteriregimenter er en gruppe for levende historiefortelling, som ønsker å bringe frem historiene, hendelsene og utstyret til den norske hæren under tyskernes invasjon i Norge. Gruppen ble stiftet i Oslo sommeren 2016 og deltar på laiv- og andre levende historie-arrangement, i tillegg til å arrangere egne, mindre samlinger. Norsk infanteriregimenter er helt upolitisk og ønsker kun å bringe frem norsk krigshistorie.
Kontakt: norskeir@gmail.com
Facebook-side: https://www.facebook.com/norskeir/

Medlemmer i Norske Infanteriregimer under et arrangement. Foto: Jonatan Myhre Barlien

 

Vi gleder oss til å følge med på det fantastiske som skjer i disse tre foreningene!

 Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑