Hypercamp

Publisert på tirsdag 7. august, 2018

0

Takk for i år, Hypercamp!

Sommerens mest fantastiske uke er over for tiende gang på rad! Vi takker for en magisk leir og gleder oss allerede til neste år.

Deltagere på vei til Hudøy og Hypercamp! Foto: Olav Helland.

23.-27. juli feiret Hypercamp 10-års jubileum! Nok en sommer samlet 150 ungdommer seg for å bringe den fantastiske kulturen til sjærgården. Det resulterte i en uforglemmelig uke med spilling, laiving, leking, bading og, ikke minst, nye vennskap.

Enhjørning på vei til bading! Foto: Olav Helland.

Som altid ble leieren sparket igang med bli-kjent-leker og Hyperlekene. Her fikk deltagerne tildetlt hver sin klan som laget sitt eget heiarop og gruppetegng, og gjennom hele leieren kjempet om XP, gjennom quests og oppgaver.

Bli-kjent-leker! Foto: Olav Helland.

På dag to startet årets kurs, som blant annet inkluderte koding, bueskyting, SuperSmash, laiv, cosplay og Magic: The Gathering.

Kurs i rollespill. Foto: Olav Helland.

I løpet av leiruka var det selvsagt også mye tid til bading, brettspill, leker, sverdfekting, katapultbygging, vannkrig og rumpeldunk.

Rumpeldunk-seier! Foto: Olav Helland.

Som altid ble torsdagen brukt til ridderturnering med kjepphester, i år med spesielt imponerende konkurrenter, som alle kjempet om prinsesse Jessicas gunst.

Ridder på jakt etter prinsesse Jessicas gunst. Foto: Olav Helland.

Savner du leieren allerede, eller vil vite mer om hva som skjedde? Sjekk ut årets leiralbum her. Sjekk også ut Hyperpoddens episode om Hypercamp på iTunes eller Soundcloud.

Ingen Hypercamp uten bading. Foto: Olav Helland.

Vi øsnker å gi en stor takk til deltagere og mannskap for å ha birdatt til å skape en fantastisk og uforglemmelig uke. Håper vi ses på Hypercamp 2019!

Takk for i år, Hypercamp! Foto: Olav Helland.

 Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑