Hypericon

Publisert på fredag 31. august, 2018

0

Hypericon 2018

Det er ikke alltid like lett å drive en forening. Men fortvil ikke, 21. – 23. september arrangerer vi Hypericon 2018, skoleringen som skal lære deg alt du trenger å vite om ledelse, økonomi, kommunikasjon og prosjektarbeid! 

Hypericon 2018 blir arrangert på Singsaker Skole i Trondheim. Samlinga er et perfekt sted for både nye og gamle Hyperion’ere og programmet er delt i to spor. Spor en er for nye tillisvalagte og gir en innføring i hvordan man driver en forening og spor 2 som er for de mer erfarne og som vil lære mer om blant annet politisk påvirkning, administrasjon, ledelse og internkommunikasjon. Alle kursene er hentet fra Hyperions kursplattform, Hyperskolen. I tillegg til dette vil det bli arrangert et eget opplegg for regionslagene og representantskapet.

Deltagere på Hypericon 2017.

Hypericon er åpent for alle tillitsvalgte i foreninger og regionslag fra hele landet og helt gratis å delta på. Hyperion dekker også reise til og fra Trondheim og overnatting på Trondheim Vandrerhjem. Det finnes ingen begrensninger på hvor mange som kan delta for de ulike styrene og regionslagene.

Som alltid blir det tid til spilling, gøy og å få nye venner fra hele landet. Du kan lese mer om fjorårets Hypericon her.

Meld deg på her og sjekk ut facebook-arrangementet her.

Spørsmål? Send dem til Karianne@n4f.no!Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑