Heltinneprosjektet

Publisert på tirsdag 4. september, 2018

0

Bli med på nordisk Heltinne/Leia-samling!

9.-11. november er det klart for nordisk Heltinnehelg i Gøteborg i samarbeid med den danske søsterorganisasjonen vår, Bifrost, og den svenske søsterorganisasjonen vår, Sverok, sitt Leia-nettverk!

Hyperions Heltinneprosjektet skal gi alle de fantastiske jentene i Hyperion en arena for å drive med det de liker, bli kjent med andre heltinner og lære mer om interessene sine. I Sverok finnes det liknende Leia-nettverket med samme mål. Nå har disse to prosjektene gått sammen med Bifrost for å skape en arena hvor skandinaviske nerde-jenter kan møtes på tvers av landegrenser og få utvikle seg gjennom de fantastiske fritidsinteressene.

Seminaret skjer på Wendelsbergs Folkhögskola  i Gøteborg. Å delta på heltinnesamlingen er helt gratis. Hyperion dekker reisen til og fra Gøteborg, uasnett hvor i landet du bor og det finnes ingen deltageravgift.

Heltinner samlet på Heltinnehelg i 2017!

Vi lover en helg full av spill, kurs og nye venner fra hele Skandinavia. Vi skal blant annet lære nye rollespill, få opplæring i hvordan man selv kan drive en inkluderende og mangfoldig forening, se film, cosplaye og spille bordspill.

Er du heltinnen vi leter etter? Eller kjenner du noen andre heltinner som burde høre om dette? Da bør du melde deg på med en gang, eller fortelle om heltinnesamlingen til en venn.

Påmeldingsskjema finner du her.
Facebook-arrangementet for samlingen med løpende informasjon finner du her.

Spørsmål kan sendes til Margrete, på margrete@n4f.no.
Vi gleder oss til en fantastisk Heltinne/Leia-samling!Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑