Landstinget

Publisert på tirsdag 13. november, 2018

0

Habiba Stray gjenvalgt som Hyperion-leder

På Hyperions 15. ordinære landsting ble Habiba Stray gjenvalgt som Hyperion-leder! Her kan du finne ut av hvem hun får med seg på laget.

27.-28. oktober gikk Hyperion 15. ordinære landsting av stablen på Alna i Oslo. I løpet av en helg samlet nesten 150 delegater og observatører seg fra hele landet for å bestemme hva Hyperion skal gjøre, mene og bruker penger på i året kommer. I tillegg valgte landstinget nye tillitsvalgte!

Fornyet tillit til leder og generalsekretær
Habiba Stray ble gjenvalgt som Hyperions leder for 2019, mens mens Simon Skjerven fikk fornyet tillit som generalsekretær. Habiba og Simon har vært lederduo det siste året og er nå klare til å lede forbundet trygt gjennom 2019. Har du spørsmål til Simon eller Habiba kan kontaktes på henholdsvis simons@n4f.no og habiba@n4f.no.

Habiba og Simon, på første rad, under Landstinget 2018.

Nye nestledere
Med seg på laget får de Vincent Adrian Mainardi som 1. nestleder. Vincent er 21 år gammel, kommer fra Oslo, og går lektorprogrammet ved Universitetet i Oslo. Han har bakgrunn fra flere foreninger, blant annet Legio XV, OSI Rumpeldunk og Fantastene, og har sittet i sentralstyret i én periode. Vincent kan kontaktes på vincentm@n4f.no.

Eina Bergem Jørgensen er fornbundets nye 2. nestleder. Eina er 22 år, fra Oslo og studerer fysikk ved Universitetet i Oslo. Hun har bakgrunn fra KFE og Oslo kvinnelige spillforening, og har sittet i sentralstyret i én periode. Eina kan kontaktes på eina@n4f.no.

Nytt sentralstyre
I tillegg valgte Landstinget et fantastisk nytt sentralstyre for 2019, bestående av Leaf Thorseth, Helle Munthe-Kaas, Stein Elgethun, Freya Viridian, Laila Voll og Audun Elvanes.

Alle de nye tillitsvalgte tropper på 1. januar 2019.
Vi gleder oss til et fantastisk år!

Tags: , , , , ,Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑