Heltinneprosjektet

Publisert på onsdag 9. januar, 2019

0

Har du lyst å delta i Heltinneprosjektet 2019?

Brenner du for spill, cosplay, laiv, data eller fantasy? Definerer du deg som kvinne, eller ikke-binær, og er du aktiv i en Hyperion-forening? Har du lyst å gjøre din fritidsinteresse tilgjengelig for flere? Søk om å bli deltaker i årets Heltinneprosjekt!

Hva er Heltinneprosjektet?

Heltinneprosjektet har som mål å gi jenter og ikke-binære større plass i foreninger som driver med fantastiske fritidsinteresser. Hyperion har i flere år arrangert helgesamlinger hvor Heltinner fra hele landet har fått muligheten til å møtes, og lærer mer om hverandres interesser, så vel som hvordan man driver en forening.

– Tidligere har det vært litt vanskelig å være jente i nerdemiljøet fordi det har virket som om det er så få av oss, men under denne samlingen her har jeg ikke tenkt over at vi bare er jenter. Jeg håper at man i nær fremtid ikke vil synes det er rart hvis det er femti-femti gutter og jenter i slike miljøer, at det bare er naturlig. Samlinger som det her er med på å bidra til det, kunne Lydia Marie Lindgren (20 år) fortelle til magasinet Pegasus, etter at hun deltok på Heltinnesamling i fjor.

Årets prosjekt

Nytt for året er at Heltinneprosjektet vil foregå over fire dagseminar fordelt utover året. Det velges ut ti deltakere til prosjektet, som samles til første seminar 2. mars. Deretter legges det opp til samling i mai, september og november.

Samlingene vil ha fokus på å bli kjent med likesinnede, utforske de fantastiske fritidsinteressene, i tillegg til skolering i ledelse og hvordan man driver en forening.

Deltakelse er gratis og Hyperion dekker reise til samlingene, som vil finne sted i Oslo.

Har du lyst å være med?

Fyll ut søknadskjemaet og fortell oss hvorfor du har lyst å være med på årets prosjekt! Søknadsfrist 15. februar.

Spørsmål? Ta kontakt med Kristina på kristina@n4f.noStengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑