Aktivitet

Publisert på onsdag 16. januar, 2019

0

Ønsker du foreningbesøk fra oss?

Hyperion har som mål for 2019 å besøke så mange foreninger som overhode mulig, uansett hvor de er i landet!

Vi ønsker å se hva dere driver med og hvilke fantastiske aktiviteter dere arrangerer i dette veldige landet. Derfor har vi laget et enkelt skjema som vi håper vil gjøre det lettere for dere å ta kontakt med oss, klikk på linken her for å be om besøk!

Dessverre er Hyperion i en medlemsnedgang, men vi er fast innstilt på å andre dette og å gi dere kunnskapen til å bli enda mer fantastisk! Vi ønsker å tilby våre foreninger kurs og kompetanseheving på områder rundt det å drive en forening, samt bare det å delta på kule ting dere gjør!

Alle henvendelser vil bli besvart fortløpende og vi kommer til å drive med foreningsbesøk hele året.

Vi håper inderlig å høre fra dere og gleder oss til å bli litt mer nerd sammen!Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑