OrgNytt

Publisert på søndag 31. mars, 2019

0

Konkurranse: Vis oss ditt Game of Thrones cosplay!

Gleder du deg til siste sesong av Game of Thrones? Nå har du mulighet til å vinne billetter til visningen av sesongpremieren! Alt du trenger er å sende oss et bilde av ditt beste Game of Thrones cosplay.

Vinteren har kanskje kommet og gått i Norge, men i Westeros har den akkurat begynt. Den lange ventetiden er endelig over – om knappe to uker har Game of Thrones premiere!

Hyperion har stor glede av å kunne dele ut premierebilletter til 3 heldige vinnere. Du kan vinne billetter for deg og en venn til en av tre premierer – i Oslo, Bergen eller Trondheim. Vi trekker én vinner per by.

Vi vil se ditt beste Game of Thrones cosplay!

Har du laget ditt eget Daenerys Targaryen-kostyme? Eller har du sminka deg like skummel som The Night King? Da vil vi se det!

Du deltar i konkurransen ved å sende oss et bilde av ditt Game of Thrones cosplay innen onsdag 10. april. Send også navn, alder og hvilken by du vil se premieren i.

Alle bidrag må sendes til konkurranse@n4f.no. Merk eposten med «Game of Thrones cosplay».

Vi trenger tilfeldige vinnere blant alle som deltar, og vinnerne annonseres 11. april. Premieren finner sted mandag 15. april. Informasjon om uthenting av billetter blir sendt til vinnerne straks de er trukket.

Lykke til!Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑