Aktivitet

Publisert på tirsdag 23. april, 2019

0

Nye foreninger våren 2019

I 2019 har vi fått seks nye fantastiske medlemsforeninger i Hyperion! Vi ønsker dem alle hjertelig velkommen! Finn ut mer om de ulike foreningene og hva de driver med under!

Perks er en Oslo-basert forening, bestående av folk som vil spille brettspill og videospill sammen. Hovedfokuset ligger på Dungeons and Dragons og Super Smash Bros, men de har som hovedmål at medlemmene skal kunne møtes for å nyte mange ulike bord- og videospill. De arrangerer spillkvelder for mindre grupper eller større turneringer med åpen påmelding.

Lyst til å bli med? Kontakt Perks på mail her.

 

Dungeons and Dragons er også populært andre steder. 

Trondheim Adventurers League samarbeider med Outland i Trondheim, og driver med Dungeons & Dragons 5e. De møtes annenhver uke for å spille, og ønsker alle nye medlemmer velkommen – ingen erfaring kreves.

Har du lyst å være med, send dem en mail.

 

Det finnes flere nye foreninger i Trøndelag. 

Terningtårnet Spillklubb er en forening for barn, ungdom og voksne, basert på Vikna i Nord-Trøndelag. De har som formål å fremme interesse og engasjement for spillhobbyen.

Bor du i Vikna og er interessert i å være med Terningtårnet Spillklubb?

Her finner du Facebook-gruppa deres. De kan også kontaktes på mail.

 

NDT-Lan er ny i Hyperion, men har arrangert LAN i en lang årsrekke. De har eksistert siden 2004, men ble først 2014 stiftet som offisiell organisasjon. Da hadde de også 10års jubileumsLAN for å feire det hele. NDT-Lan holder til i Hordaland, og arrangerer nå to LAN årlig.

Følg med på nettsiden deres og Facebook og få med deg det neste LANet deres!

 

Kattas Harry Potter Lag er en elevbasert forening på Oslo Katedralskole. De arrangerer en rekke ulike aktiviteter knyttet til Harry Potter-universet, slikt som quiz, filmvisninger, tryllestavverskted, fabeldyrjakt og rumpeldunk. I foreningen deles du inn i ett av de fire Harry Potter-husene, og er med å konkurrere om huspokalen.

Vil du også være med, kan du sjekke ut Facebook-gruppa, eller kontakte dem på mail her.

 

Og sist, men ikke minst, har vi Critfail Crew Gang som holder til i Drammen. De har som formål å øke aktiviteten og interessen rundt rollespill og andre bordspill blant ungdom i Drammen og omegn. Høres dette ut som en forening for deg?

De kan kontaktes på mail her.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑