Månedens forening

Publisert på tirsdag 11. juni, 2019

0

Månedens forening: Trondheim Adventures League

Det har blitt juni, og månedens forening er tilbake! Hils på denne månedens forening – Trondheim Adventures League!

Kan dere fortelle litt om foreningen deres?

Vi er Trondheim Adventurers League, og vi kjører Dungeons and Dragons. Alle har forskjellige ferdighetsnivåer, så det er lav terskel for å delta.

Når og hvordan ble foreningen deres startet opp?

Vi begynte i september 2018. Idéen om å starte en D&D klubb bygget på Adventurers League dukket opp en gang på våren, men det kom ikke igang før Outland meldte tilbake 6. august (undertegnedes bursdag!) at de ville hjelpe til med lokaler osv. Med deres hjelp, og gode råd fra et erfarent medlem av spillklubben Hexagon, klarte vi å sette opp en skikkelig organisasjon. Who would have thought?

Hva holder dere på med denne måneden?

Vi fortsetter med to pågående kampanje-moduler: Storm King’s Thunder og Dungeon of the Mad Mage. Mer D&D!

Hva er det beste med deres forening?

Vi samler folk fra mange forskjellige bakgrunner og spillestiler, og i fem timer annenhver tirsdag er de bestevenner. Som spilleder er noe av det beste energien i rommet før vi starter for kvelden. Luften er tett med spenning og løst skravvel mens vi gjør de siste forberedelsene for å komme i gang. For oss som skal lede spillerne gjennom kveldens eventyr er det litt som å trippe backstage før en forestilling

Hva er det kuleste foreningen deres eier?

Outland har vært meget støttende for oss, så vi låner hva medlemmene ikke eier selv fra dem. Kanskje det svaret er litt juks, da vi foreløpig ikke har omsatt midlene våre i eksakte eiendeler, men det forholdet er ganske kult for oss. (Og blant det vi låner er det kuleste en pappfigur av Michael Fassbender som Magneto, som «deltar» på spilling. Hvilket vi synes er ganske kult.)

Hvis foreningen deres hadde ubegrenset med penger – hva ville dere gjort?

Først av alt, så ville vi betalt Outland leie for alle deltakerne våre, slik at de kan spille gratis. Etter det vil vi sørge for at alle har tilgang til miniatyrer som passer karakterene de spiller, deres egne terninger om de ikke har dem allerede, og skaffet oss fysiske kopier av alle regel- og modul-bøkene. Deretter kunne vi blitt kreative – holografisk projiserte kart til alle bordene, for eksempel.

Hva er den største flausen som har skjedd med foreningen deres?

Ironisk nok, er dette utvilsomt forsøket på å etterfølge standard Adventurers League regler. Konseptet “D&D Adventurers League” er et offisielt regelsett fra Wizards of the Coast for en bestemt måte å spille D&D. Målet er å gjøre det lett å arrangere turneringer på store conventions, og å hoppe ut og inn av forskjellige grupper med den samme karakteren. Vi forsøkte de første tre gangene, men alle – både spillere og spilledere – opplevde det ekstra rammeverket som frustrerende og meningsløst. Derfor har vi siden valgt å følge reglene som de er skrevet i boka, men er fortsatt kompatible med spillere som eventuelt har med seg en karakter fra det offisielle systemet, og sørger for at våre medlemmer er kompatible den andre veien dersom de ønsker dette.

Har dere et tips til andre Hyperion-foreninger?

Dersom du ikke er sikker på hvordan du skal lage middag, kjøp en grønnsak.

Del grønnsaken i biter.

Hiv bitene i en stekepanne med en slump planteolje (anbefaler raps eller soya) og stek til de er passe myke.

Kok litt ris ved siden av, og server risen og grønnsakene i samme bollen.

Hvis du føler deg dristig kan du legge til flere grønnsaker, eller litt kjøtt.

Det skal godt gjøres å ta veldig feil med pytt i panne.

PS: Du kan også bruke “det du måtte ha i kjøleskapet”

 

Er Trondheim Adventures League noe for deg? Du kan kontakte dem her

Har din forening lyst å bli Månedens Forening? Send en mail til kristina@n4f.no og fortell litt om dere selv!Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑