OrgNytt

Publisert på fredag 28. juni, 2019

0

Ledig stilling som regionssekretær!

Vil du bli vår nye kollega? Vi har en ledig stilling som regionssekretær i 40% fra slutten av august.

OM HYPERION:

Hyperion er den nasjonale paraplyorganisasjonen for foreninger som driver med fantastiske fritidsinteresser. Dette inkluderer datatreff, rollespill, cosplay, fantasylitteratur, film og mer. Hyperion forvalter frifondmidler fra LNU, støtter drift av medlemsforeningene, og driver andre prosjekter som sommerleir og kurs for medlemmer. Medlemssekretæren jobber på Hyperions kontor, ledet av generalsekretæren, sammen med Hyperions arbeidsutvalg og et lite sekretariat.

OM STILLINGEN:

Regionssekretæren har ansvar for å koordinere, bistå og følge opp aktivitet i regionslagene. Med aktivitet menes blant annet eksterne arrangement, drift, styrearbeid, og profilering. Regionssekretæren skal ha oversikt over regionslagenes økonomiske situasjon, og i samarbeid med regionslagene ha kontroll over regnskap, budsjett og bilagsarkivering. Stillingen har også ansvar for kompetanseutvikling i regionslagene, og skal videreutvikle forbundets kurstilbud.

VI SØKER:

Hyperion søker en motivert medarbeider med bred organisasjonserfaring, som skal passe inn i et ungt arbeidsmiljø. Initiativ og evne til å jobbe selvstendig er en fordel i stillingen.

VI TILBYR:

Hyperion er en av Norges raskest voksende barne- og ungdomsorganisasjoner, og arbeidslivet på kontoret er preget av stadig nye utfordringer blant noe rutine. Du får jobbe sammen med engasjerte ansatte og tillitsvalgte, og passe på at ungdommer i hele Norge får engasjere seg i sin hobby.

KRAV TIL SØKER:

  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne.
  • Erfaring fra frivillige organisasjoner.

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER:

  • Erfaring med oppfølging av fylkesledd eller regionale ledd.
  • Erfaring med økonomiarbeid og søknader til offentlige myndigheter.
  • Erfaring med administrering av medlemssystemer.
  • Førerkort klasse B.

Stillingen lønnes etter lønnstrinn 25 i lønnstabeller for arbeidstakere i staten

SØKNADSFRIST: 01.08.2019

OMFANG: 40%

TILTREDELSE: Etter avtale. Ønsket oppstart er uke 35.

ARBEIDSTID:  Fleksibel etter avtale.

ARBEIDSSTED: Oslo, Kolstadgata 1, Frivillighetshuset

KONTAKTPERSON: Simon Skjerven, tlf: 936 85 231, simons@n4f.no

Søknad med CV sendes til jobb@n4f.no, bruk “Regionssekretær” i emnefeltet.  Attester og vitnemål vil først bli etterspurt ved et eventuelt intervju.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑