Aktivitet

Publisert på torsdag 10. oktober, 2019

0

Nye foreninger høsten 2019

I høst har vi fått to nye foreninger i Hyperion – Iftin spillklubb og Starcraft Norge. Vi ønsker dem hjertelig velkommen! Her er en kort presentasjon av foreningene og hva de driver med. 

Iftin Spillklubb er en nyoppstartet forening i Kristiansand for det somaliske miljøet. De møtes med jevne mellomrom på ulike lokaler i Kristiansand, og driver med alt fra brettspill til dataspill. De jobber med å skape et tilgjengelig aktivitetstilbud for somaliske barn og unge, som ønsker å drive med spill på fritiden.

Ønsker du kontakt med denne foreningen, kan du sende de en mail her.

Starcraft Norge har eksistert siden 2010, men ble ikke en offisiell organisasjon før i 2019. De jobber for å vedlikeholde eSprtmiljøet for Starcraft i Norge, ved å arrangere ulike events, som LAN, turneringer og andre get-togethers rundt i landet.  De baserer seg mest i Oslo-området, men også i Trondheim og på Vestlandet.

De er åpen for samarbeid med andre foreninger i Hyperion, og 18. – 20. oktober samarbeider de med Casual Gaming om TrøndeLAN.

Les mer om denne foreningen på nettsiden deres. 

Har du lyst å starte din egen forening i Hyperion? Les hvordan her. Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑