Landstinget

Publisert på onsdag 30. oktober, 2019

0

Vincent Mainardi er valgt til Hyperions nye leder

På Hyperions 16. ordinære Landsting ble Vincent Mainardi valgt som styreleder i Hyperion for de neste to årene! Her kan du finne ut av hvem han får med seg på laget.

Landstinget 2019 ble avholdt 26. og 27. oktober på Økern i Oslo. I løpet av helgen samlet 140 delegater og observatører seg fra hele landet for å bestemme hva Hyperion skal gjøre, mene og bruke penger på i året som kommer. I tillegg ble det valgt nye tillitsvalgte for 2020!

Ny styreleder for 2020-2021
Vincent er 22 år gammel og kommer fra Oslo.  Han har vært aktiv i Hyperion i mange år, både i foreninger og på sentralt plan, og har det siste året vært 1. nestleder i forbundet.

– Hyperion skal være mer åpent og tilgjengelig for medlemmene våre. Vi skal styrke medlemstilbudene, og jobbe for en bedre dialog mellom foreningene og sentralleddet. Vi skal besøke flere medlemsforeninger og tydeliggjøre hva Hyperion kan tilby – også for potensielt nye medlemsforeninger, sa Vincent i sin valgtale.

Som nestleder har Vincent jobbet med å styrke Hyperions medlemstilbud, som sommerleiren og kurstilbud. I tillegg har han besøkt medlemsforeninger over hele landet og drevet med eksternt representasjonsarbeid. Det ser han frem til å fortsette med.

– Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle ende her da jeg startet i Hyperion for mange år siden. Hyperion er et fantastisk forbund som betyr veldig mye for mange barn og unge i hele landet. Jeg gleder meg til å jobbe for et enda sterkere og mer synlig Hyperion, sammen med det fantastiske sentralstyret Landstinget har valgt, sier han.

Nye nestledere
Eina Jørgensen Laila Voll

Med seg på laget får han to nestledere. Eina Bergem Jørgensen (23 år) er valgt som 1. nestleder for 2020. Hun tar en master i fysikk ved Universitetet i Oslo og har erfaring fra flere foreninger, og hun har sittet ett år som 2. nestleder allerede. Laila Oftedal Voll (21 år) er valgt som ny 2. nestleder for 2020. Hun studerer kybernetikk og robotikk ved NTNU, og har sin foreningsbakgrunn i Kattas Fabelprosaiske Elevsamfund. Laila har også to år i sentralstyret bak seg, og har sittet i Kulturtankens ungdomsråd.

Nytt sentralstyre
Landstinget har også valgt seks nye sentralstyremedlemmer for det neste året. I tillegg til ledertrioen består sentralstyret for 2020 av Audun Elvanes, Helle Munthe-Kaas, Sofiya Stray, Martine Hagen, Max Hauge og Martin Rolland.

De nye tillitsvalgte tropper på 1. januar 2020. Vi gleder oss til et fantastisk år!

Tags: , , ,Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑