OrgNytt Hyperion og Sparebankstiftelsen

Publisert på fredag 6. desember, 2019

0

2 millioner kroner i ny prosjektstøtteordning!

Sammen med Sparebankstiftelsen DNB har vi gleden av å introdusere en ny prosjektstøtte for Hyperions medlemsforeninger!

Sparebankstiftelsen DNB gir Hyperion til sammen to millioner kroner til en ny prosjektstøtteordning for foreningene. Støtteordningen vil gå til prosjekter som skaper og videreutvikler sosiale møteplasser for spillkulturen.

– Dette er en gledens dag for alle Hyperions medlemsforeninger og for den sosiale spillkulturen i Norge, sier Habiba Stray, styreleder i Hyperion.

Støtteordningen vil først bli tilgjengelig for foreningene tidlig i 2020. Retningslinjene for ordningen er ikke klare helt ennå, men ordningen er ment til å støtte opp om langvarige prosjekter som for eksempel datatreff, spillfestivaler, cons og lignende.

– Vi er veldig takknemlige ovenfor Sparebankstiftelsen DNB for at de har valgt å støtte spillkulturen med et så stort beløp, og vi gleder oss til å se alle de kule prosjektene fra medlemsforeningene som nå vil få støtte, sier Habiba.

Hyperions sentralstyre vil behandle retningslinjer for støtteordningen i januar. Følg med her og på Hyperions andre informasjonskanaler for informasjon om søknadsprosess når den tid kommer.

Tags: , ,Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑