Aktivitet Vi vil besøke din forening!

Publisert på mandag 27. januar, 2020

0

Vil dere ha besøk av Hyperion?

I 2019 satt Hyperion mål om å besøke minst 30 foreninger, og i år har vi lyst til å gjøre det igjen. Vi vil reise landet rundt og se på alle de fantastiske aktivitetene som foregår i våre medlemsforeninger.

Enten det er en hyggelig brettspillkveld, et fullpakka LAN eller til og med årsmøter for medlemmene deres. Fra Agder i sør til Troms og Finnmark i nord så vil vi gjerne se all aktiviteten som blir skapt!

Vi har laget et enkelt skjema som vi håper vil gjøre det lettere for dere å ta kontakt med oss. Klikk her for å be om besøk!

I tillegg til at vi har lyst til å se hvordan dere lager aktiviteten deres, kan vi også tilby kurs til foreningen og styret dersom det er ønskelig. Vi tilbyr våre foreninger kursing innenfor foreningsdrift, styrearbeid, rekruttering, og hvordan man kan best mulig skape aktivitet for medlemmene deres.

Alle henvendelser blir besvart fortløpende og vi kommer til å drive med foreningsbesøk hele året. Vi håper å høre fra så mange som mulig av foreningene våre, og gleder oss til å bli litt mer nerd sammen.

Har du spørsmål om foreningsbesøk? Kontakt oss på n4f@n4f.no.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑