OrgNytt Hypercamp 2019

Publisert på tirsdag 4. februar, 2020

0

Hyperionåret 2020!

Nytt år og nye muligheter! Hyperionåret 2020 er i gang, og vi har brukt januar på å planlegge alt det spennende som skal skje fremover. Her finner du oversikten over sentrale arrangementer og frister i 2020.

6. – 8. mars: Kurshelg for regionslag

Sitter du i styret i et regionslag? Hold av datoene – da blir det nemlig kurshelg, hvor du lærer alt du trenger som styremedlem. I tillegg blir det selvsagt også spill og hygge!

28. mars: Representantskapsmøte RS01

Representantskapet er Hyperions øverste organ mellom to Landsting, og fatter viktige avgjørelser for forbundets drift og utvikling. Det holdes to representantskapsmøter i året, og det første holdes i slutten av Mars. Foreninger og direktevalgte mottar innkalling på e-post senest én måned før møtet.

25. april: Hypericon Vest i Bergen

Hypericon er en konferanse for deg som vil lære mer om å drive en forening, med kurs i alt fra styrearbeid og økonomi til prosjektarbeid og medlemsrekruttering. Nytt i år er at vi arrangerer tre éndags seminarer i tre forskjellige deler av landet, heller enn å samle alle i Oslo.

1. mai: Frist for å levere årsrapport

Her finner du all informasjon om levering av årsrapport. Husk at foreningen må levere en godkjent rapport for å få støtte!

9. mai: Samling i Heltinnenettverket

Heltinnenettverket er et sosialt og faglig nettverk for alle som identifiserer seg som jenter eller ikke-binære i Hyperions medlemsforeninger. Her lærer du om inkludering, likestilling og kjønnsmangfold i spillkulturen.

13. juni: Hypericon Øst i Oslo

Årets andre Hypericon avholdes i Oslo for foreninger basert på Østlandet.

20. – 24. juli: Hypercamp 2020

Verdens beste sommerleir! Vi gleder oss til nok en fantastisk uke med spill, bueskyting, rumpeldunk, grilling og bading, for å nevne noe. Husk at du kan melde deg på allerede nå! Følg med på Hyperions kanaler på sosiale medier for mer informasjon videre.

10. – 14. august: Hyperion på Arendalsuka

Arendalsuka er landets store politiske samlingspunkt, og vi vil være til stede i år også for å styrke de fantastiske fritidsinteressene i møte med politikere, byråkrater og resten av samfunnet.

29. august: Særforbundskonferansen

Overgangen til særforbundsmodellen nærmer seg med stormskritt! På særforbundskonferansen får du informasjon om hva særforbundsmodellen er, hvordan det påvirker din forening, og veien videre. Det blir i tillegg en viktig arena for erfaringsutveksling, samarbeid og oppstart av nye særforbund.

30. august: Representantskapsmøte RS02

Årets andre representantskapsmøte holdes dagen etter særforbundskonferansen. Vi anbefaler alle som har plass i representantskapet om å også delta på særforbundskonferansen.

12. September: Samling i Heltinnenettverket

Årets andre samling i Heltinnenettverket.

19. September: Hypericon Midt i Trondheim

Den tredje og siste av de tre konferansene holdes i Trondheim for foreninger i region Midt og region Nord.

23. – 25. Oktober: Landstinget 2020

Årets viktigste møte! Landstinget er Hyperions høyeste organ, og bestemmer hva Hyperion skal gjøre, mene og bruke penger på i det kommende året. I tillegg skal det velges nye tillitsvalgte som skal styre forbundet videre. Har du en íde til noe Hyperion bør gjøre eller mene i 2021? Da er dette møtet for deg! Som vanlig arrangeres det også Landstingsforberedende kurs for deg som er ny på Landstinget fredag 23. oktober.

14. November: Samling i Heltinnenettverket

Vi avslutter året med en siste samling i Heltinnenettverket for 2020.

 

I tillegg til alt dette skjer det også mye annet spennende! Både medlemsforeninger og regionslag har massevis av arrangementer hele året. Følg med på hva som skjer i ditt nærområde og i din forening!Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑