OrgNytt Hypergrisen er full!

Publisert på fredag 28. februar, 2020

0

Ny støtteordning: Hyperfondet!

Endelig kan vi introdusere vår nye prosjektstøtteordning, Hyperfondet, med første søknadsfrist 31. mars!

Hypergrisen har blitt stappfull av penger og holder på å sprekke! Nå trenger vi foreningenes hjelp til å bruke opp alle pengene, slik at grisen overlever.

Hyperfondet er en prosjektstøtte som skal bidra til å styrke og videreutvikle medlemsforeningene i Hyperion. Foreninger kan søke om mellom 10 og 80 tusen kroner til hvert prosjekt. Hyperfondet finansieres av Sparebankstiftelsen DNB.

Støtteordningen vil ha to søknadsfrister i året. Den første er allerede 31. mars, og den andre er 31. august. Les mer om støtteordningen, inkludert retningslinjene, og lever søknad her.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑