OrgNytt

Publisert på torsdag 12. mars, 2020

0

Koronavirus: Hyperion stenger kontoret

Grunnet utviklingen i situasjonen rundt koronaviruset stenger Hyperion sitt hovedkontor fra og med i dag, 12. mars. Alle ansatte i forbundet er pålagt hjemmekontor i minst en uke fremover, med mulighet for at dette forlenges ut mars måned. Ledelsen i forbundet tar løpende vurderinger når det kommer til arrangementer fremover. I første rekke vil representantskapsmøtet som skulle vært avholdt 28. mars utsettes.

Tiltakene innebærer at man ikke lenger vil få svar om du ringer kontoret. Vi ber om at alle som har spørsmål eller ønsker bistand fra Hyperion tar kontakt over e-post. Dette medfører også at mye av arbeidet vil ta lenger tid enn normalt, inkludert utbetalinger av støtte og lignende, og du må forvente noe lenger svartid enn vanlig. Vi ber om forståelse for dette.

Ta kontakt på n4f@n4f.no om du har spørsmål. Vi håper at alle tar vare på seg selv og holder seg trygge og friske – både for deres egen del og for alle andres del.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑