OrgNytt

Publisert på fredag 15. mai, 2020

0

Ny smittvernsveileder for frivilligheten

Paraplyorganisasjonene våre LNU og Frivillighet Norge har utarbeidet en egen smittevernsveileder for frivilligheten.

Mange av reglene og tiltakene fra myndighetene kan være vanskelig å forholde seg til for frivillige organisasjoner og arrangementer. Vi i Hyperion er veldig glade for at paraplyorganisasjonene har gått sammen om å lage en egen veileder som vil gjøre det enklere for oss og våre medlemsforeninger – særlig når man skal vurdere arrangementer. Flere av våre foreninger har sagt at det kan være vanskelig å vurdere hvordan arrangementer skal kunne gjennomføres fremover, hvis de i det hele tatt kan gjennomføres.

Veilederen kan lastes ned her.

Dersom foreningen din har spørsmål knyttet til arrangementer og smittevern fremover må dere gjerne ta kontakt med oss. Det vi ikke kan svare på videreformidler vi til helsemyndigheter og andre.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑