OrgNytt

Publisert på mandag 8. juni, 2020

0

Ledig stilling som generalsekretær i Hyperion

Vil du bli med på å lede en av Norges største barn og ungdomsorganisasjoner? Vi har en ledig stilling som generalsekretær i 100%. Her vil du gå muligheten til å jobbe med utviklingen av nerdekulturen i Norge, tett med både frivillige og ansatte og bidra til å skape aktivitet for barn og unge i hele landet!

OM HYPERION:
Hyperion er den nasjonale paraplyorganisasjonen for foreninger som driver med fantastiske fritidsinteresser. Dette inkluderer datatreff, rollespill, cosplay, fantasylitteratur, film og mer. Hyperion forvalter frifondmidler fra LNU, støtter drift av medlemsforeningene, og driver andre prosjekter som sommerleir og kurs for medlemmer.

Hyperion representerer litt over 20000 barn og unge fordelt på ca. 150 foreninger rundt om i landet. Forbundet har kontorlokale på Tøyen i Oslo, der generalsekretæren jobber med arbeidsutvalget, fem ansatte i sekretariatet og øvrige tillitsvalgte.

OM STILLINGEN:
Generalsekretæren står ansvarlig for daglig drift av Hyperion, herunder arbeidsgiver-, personal- og økonomiansvar. Generalsekretæren er ansvarlig for Hyperion sine oppgaver slik de er nedfelt i Hyperion sine vedtekter, arbeidsprogram og andre sentrale vedtak. Generalsekretæren skal bistå arbeidsutvalget og sentralstyret til Hyperion i gjennomføringen av sine oppgaver og fungerer som sekretær for disse organene.

Generalsekretæren må være strukturert og hjelpsom i sitt arbeid med svært varierte oppgaver. Stillingen er en åremålsstilling på tre til fem år. Noe kvelds- og helgearbeid må påregnes.

Generalsekretæren sin øverste overordnet vil være arbeidsutvalget i Hyperion ved leder.

VI SØKER DEG SOM:

 • Har bakgrunn fra barn- og ungdomsorganisasjoner
 • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.
 • Tar eget initiativ og har mulighet til å jobbe selvstendig
 • Er klar for å takle å drifte en stor og nasjonal barn- og ungdomsorganisasjon

VI TILBYR:
Hyperion er en av Norges raskest voksende barne- og ungdomsorganisasjoner, og arbeidslivet på kontoret er preget av stadig nye utfordringer blant noe rutine. Du får jobbe sammen med engasjerte ansatte og tillitsvalgte, og passe på at ungdommer i hele Norge får engasjere seg i sin hobby.

KRAV TIL SØKER:

 • Erfaring med organisasjonsarbeid er en forutsetning
 • Erfaring med økonomistyring (bilag, budsjett, regnskap)
 • Gode datakunnskaper
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER:

 • Erfaring fra barn- og ungdomsorganisasjoner
 • Kjennskap til Hyperion og deres foreninger
 • Erfaring med ansattoppfølging
 • Annen teknisk kompetanse, kjennskap til systemer som Mailchimp, Office Pakken, o.l.

Stillingen lønnes etter lokale avtale med startlønn fra 388 800 til 410 600.

SØKNADSFRIST: 30.06.2020
OMFANG: 100%
TILTREDELSE: September, etter avtale.
ARBEIDSSTED: Oslo, Kolstadgata 1, Frivillighetshuset
KONTAKTPERSON: Vincent Mainardi, vincent@n4f.no, 414 93 326

Søknad med CV sendes til jobb@n4f.no, bruk “Generalsekretær” i emnefeltet. Attester og vitnemål vil først bli etterspurt ved et eventuelt intervju.

 

Tags: , , , ,Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑