OrgNytt

Publisert på fredag 12. juni, 2020

0

Nå åpner man opp for å kunne dele utstyr!

Nå blir det enklere å arrangere fysisk aktivitet hos Hyperion foreninger! 

Det har nå kommet nye retningslinjer for hvordan barn- og ungdomsorganisasjoner kan arrangere aktivitet. Fra i dag kan man nå dele utstyr med andre deltakere. Det bør gjøre det lettere for at brettspillforeninger, laivere eller rumpeldunklag å igjen avholde aktivitet.

Foreninger bør fortsatt ta forholdsregel før de arrangerer aktivitet, blant annet ved å ha god håndhygiene før og etter bruk av utstyr. Foreninger som arrangere aktivitet for unge under 20 kan nå også tillate at deltakere har fysisk kontakt med hverandre igjen. Voksne over 20 må fortsatt holde 1 meters avstand.

-Selv om det ikke er optimale forhold, så er vi på god vei til at foreninger skal kunne arrangere aktivitet som vanlige igjen, sier styreleder Vincent Mainardi. Han mener at flere foreninger skal nå igjen få muligheten til å avholde aktivitet på en morsom måte. Det å ikke kunne dele utstyr har vært et hinder for foreninger arrangere fysisk aktivitet og ikke digitalt.

For mer informasjon om hvordan man skal arrangere aktivitet innenfor smittevernreglene, så kan man finne en oppdatert veileder på nettsidene til Landsrådet til Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU).

Hyperion kommer også til å arrangere et webinar den 17. juni med en gjennomgang, og tips og triks til hvordan arrangere aktivitet!

Tags: , , ,Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑