Aktivitet

Publisert på onsdag 15. juli, 2020

0

Sommerstrømmen

Grunnet utbruddet av COVID-19 er vi mange som har vært forhindret fra å møtes og dele våre fantastiske fritidsinteresser. Derfor arrangerer Hyperion nå Sommerstrømmen, vår egen digitale sommerfestival!

I løpet av en hel uke strømmer vi kurs i ulike fantastiske fritidsinteresser, arrangerer panelsamtaler, musikkbingo og quiz rett hjem til deg. Det blir konkurranser med muligheten for å vinne kule premier.

Her vil det være alt fra kjente kurs fra Hypercamp i cosplay og rollespill, til nye kurs i Hearthstone med verdensmester Casper «Hunterace» Notto. Det vil også bli panelsamtaler med ungdomspartiene, kjente nerder som Josef Yohannes og Tine Marie Riis og mye mer.

Hvor enn du er i verden, bli med oss å feire den fantastiske nerdekulturen. Bli med på strømmen!

Nærmere informasjon om programmet finner man på Facebook arrangementet her.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑