OrgNytt Felix Volpe

Publisert på torsdag 27. august, 2020

0

Felix Volpe (23) ansatt som generalsekretær i Hyperion

Felix Volpe blir ny generalsekretær i Hyperion fra 1. november. Felix er 23 år gammel og har erfaring fra andre frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner, blant annet Elevorganisasjonen og Europeisk Ungdom. Han har jobbet mye med økonomi, administrasjon og politikk tidligere.

– Jeg gleder meg utrolig mye til å bli kjent med, og ikke minst å lære av, alle i Hyperion. Sammen med alle våre tillitsvalgte og ansatte gleder jeg til å ta fatt på nye utfordringer og flotte erfaringer, sier Felix. – Dette blir knallbra!

Generalsekretæren er den administrative lederen for Hyperions kontor, og har økonomi- og personalansvar for forbundet. Fra 2020 blir stillingen ansatt av sentralstyret. Hyperions styreleder Vincent Mainardi er glad for at Felix har takket ja til stillingen.

– Vi er veldig fornøyd med at Felix har takket ja til å ta over som generalsekretær, sier styreleder i Hyperion Vincent Mainardi. – Vi gleder oss til å ha med Felix på laget videre, og jeg håper at hele forbundet tar han varmt i mot!

Felix tar over etter sittende generalsekretær Simon Skjerven som har hatt stillingen de siste tre årene. Skjerven fortsetter som generalsekretær frem til utgangen av oktober.

Tags: , , ,Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑