OrgNytt

Publisert på fredag 11. september, 2020

0

Disse reddet Hypergrisen fra å sprekke i høst

Da er Hyperfondets andre tildelingsrunde gjennomført! Dette er en søknadsordning vi kan ha takket være Sparebakstiftelsen DNB som ga oss to millioner kroner å dele ut til langvarige investeringer i foreninger. 

Vi fikk inn søknader for over en million kroner til sammen og hadde dessverre bare i underkant av 450 000 kr å dele ut denne runden. Det er mulig for foreninger å søke Hyperfondet igjen til neste år! Vil du søke? Les mer her.

Årets søknader bærer preg av at det er mange som ønsker å skape et godt digitalt tilbud for å tilpasse seg korona.

Her følger prosjektene som fikk tildelt penger i andre runde:

  • Rauma Minicon fikk 16 184 kr til å digitalisere spillkveldene sine med spillkonsoller.
  • ByLAN Bergen får 40 025 kr ti å kjøpe inn streamingutstyr til sitt LAN, som de skal få fart i på nytt for å skape et tilbud for barn og unge i lokalmiljøet.
  • Spillforeningen the fellowship får 70 000 kr til streamingutstyr til sine miniatyrspill arrangementer. De har stort potensiale for å øke sin reach betraltelig.
  • HordaLAN får 79 120 kr til streaming utstyr til å holde digitale arrangementer, podcast og spillkvelder med digitale aktiviteter.
  • Norges Wrestlingforbund får 44 044 kr til videoutstyr for å filme Powerslam XVIII. Dette skal bla. brukes til å lage promoteringsmateriell og oppsummeringsvideoer av storylinesene til utdøverne til senere turneringer. 
  • Divisjonen – levende historieforening får 17 000 kr til å fikse på foreningens veteranbil som spiller en viktig rolle i deres rollespill.
  • Radar event får 40 000 kr til sin Legoklubb. Den skal involvere barn og unge i legobygging hver uke i Asker, og på Radar events andre arrangementer.
  • Sunnmøre data og kultur får 37 900 kr til å oppgradere sitt trådløse nettverk for å skape et enda bedre VatneLAN.
  • Østfold Milsim får 79 587 kr til Ungdomsrekruttering 2020. Pengene skal brukes på utstyr som foreningen kan låne ut til unge som vil bli med på airsoft. De planlegger helgearrangement i naturen, så lavvoer fikk de penger til også.

 

Har du spørsmål om Hyperfondet? Ta kontakt med vår medlemssekretær, Mia på mia@n4f.no.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑