Landstinget

Publisert på mandag 14. september, 2020

0

Send inn forslag til Landstinget!

Det er nå åpent for å sende inn forslag til Landstinget 2020!

Under Landstinget vedtas det nye styringsdokumenter for det neste året – et nytt arbeidsprogram, politisk program, rammebudsjett, organisatoriske retningslinjer og endringer i vedtektene. Sentralstyret i Hyperion utarbeider forslag til nye styringsdokumenter som ble sendt ut til foreningene tidligere i september.

Alle medlemmer i Hyperion har mulighet til å sende inn endringsforslag til dokumentene. Sentralstyrets forslag med linjenummer, og skjema for å sende inn endringsforslag, finner du på denne siden.

Merk at fristen for å sende inn forslag til vedtektene er 24. september (én måned før Landstinget). Fristene for de andre dokumentene fastsettes i Landstingets tidsplan, og er foreslått til 24. oktober klokken 14:00 for arbeidsprogram og politisk program, og 24. oktober klokken 16:30 for organisatoriske retningslinjer og rammebudsjett. Disse fristene er altså underveis i møtet.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller trenger hjelp med å sende inn forslag. Vi søker også etter mennesker som kan sitte i redaksjonskomiteene under Landstinget – skjema for det finner du på den samme siden som sakspapirene til Landstinget.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑