Landstinget Landstinget 2020

Publisert på onsdag 7. oktober, 2020

0

Landstinget 2020 blir digitalt

Hyperion har i kveld tatt avgjørelsen om å avholde årets Landsting digitalt. Det har vært et vanskelig valg, men slik smittesituasjonen er i Norge og særlig i Oslo mener vi at det er det riktige valget. Møtet vil fortsatt holdes 24. og 25. oktober, og alle opprinnelige frister gjelder fortsatt. Vi gjennomfører møtet gjennom en kombinasjon av videokonferanseprogramvaren Zoom og møtestyringsverktøyet GoPlenum. Mer informasjon er sendt til alle medlemsforeninger og påmeldte på epost, og blir lagt ut på nettsiden fortløpende.

Vi håper at vi kan samles til et fysisk Landsting igjen neste år, og ser frem til å se delegatene digitalt om to knappe uker.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑