OrgNytt

Publisert på mandag 12. oktober, 2020

0

Webinarhøst hos Hyperion

Det har blitt høst. Det betyr at Hyperion arrangerer mange nye webinarer for alle våre medlemsforeninger. Sjekk ut vårt nye webinarprogram, og meld deg allerede nå ved å klikke på webinaret du er interessert i:

Om du har gått glipp av et webinar så kan du se om du finner det på https://n4f.no/aktivitet/videokurs/,

14. oktober kl.18:00

Gjennomgang av sakspapirer til LT

med Audun og Laila

Ikke vent med å lese sakspapirene til kvelden før LT. Bli med på webinar, og få en gjennomgang av de viktigste sakspapirene til Landstinget. Laila og Audun fra sentralstyret tar deg igjennom organisasjonsprogram og det politiske programmet, og du får mulighet til å stille spørsmål om alt du lurer på.

 

4. november 19:00

Bug or feature – seksuell trakassering i online dataspill

med Spillpikene

Hvilke former tar seksuell trakassering i online dataspill, og hvor utbredt er det egentlig? Stine Thordason Moltubakk og Kristine Ask som står bak den feministiske spillbloggen Spillpikene, snakker om opplevelsen og konsekvensen av seksuell trakassering i onlinespill. De prøver å gi forklaringer på hvorfor det skjer, og ikke minst – hvordan kan man gjøre noe med det.

 

9. november 18:00

Promotering og medlemsrekruttering

med Max & Martin

Vil du lære mer om det å være synlig på sosiale medier slik at du kan nå ut til nye potensielle medlemmer? Eller kanskje du bare ønsker å vise verden hva slags fantastiske fritidsinteresser din foreninger holder på med? Synes du det hadde vært fett med flere medlemmer, men vet ikke helt hvordan? Nerdeverdens Marcus og Martinus, altså Max og Martin fra Hyperions sentralstyre, gir deg tips og triks til promotering og medlemsrekruttering i din forening.

 

19. november 18:00

GDPR – hva er det og hvordan skal foreningen din forholde seg til det?

med generalsekretær Felix

EUs personvernforordning GDPR tredde i kraft i 2018, og gjelder alle som behandler personopplysninger – også medlemsforeninger i Hyperion. Vi vet at mange er usikre på hvordan man etterlever disse reglene, og inviterer derfor til webinar med generealsekretær Felix, som forklarer deg hvordan GDPR funker, og hva det har å si for din forening.

 

25. november 18:00

Hvordan bli en trygg forening?

med Hyperions Trygg!-ambassadører Vincent og Kristina

Få en innføring i hva som er viktig å tenke på for å skape en trygg forening for alle. Hyperions egne Trygg!-ambassadører snakker om hva seksuell trakassering, grenseoverskridende adferd og overgrep er, hvordan man kan skape bevissthet rundt egne og andres grenser, og ikke minst – hva man gjør for å varsle om seksuelle krenkelser og hvordan man opptrer dersom noen varsler til deg.

Begrenset med plasser!

 

28. november 13:00

Hvordan bli en trygg forening?

med Hyperions Trygg!-ambassadører Vincent og Kristina

Dette er samme som kurset over. Grunnet begrenset antall plasser på dette webinaret, arrangerer vi ett ekstra på dagtid lørdagen samme uke.

 

Har du spørsmål om høstens webinarer? Ta kontakt med kristina@n4f.noStengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑