Hyperfondet

Publisert på mandag 4. januar, 2021

0

2021: Året din forening kan få støtte fra Hyperfondet!

Endelig et nytt år for å bruke masse tid på fantastiske fritidsinteresser. Nytt år nye penger! Hyperfondets første søknadsfrist er 31. mars!

Hypergrisen har blitt stappfull av penger og holder på å sprekke! Nå trenger vi foreningenes hjelp til å bruke opp alle pengene, slik at grisen overlever.

Det virker som koronatilstanden vil vare en liten stund til. Mange av dere kan nok ikke ha store arrangement, men Hyperfondet kan også bruker til prosjekt som kan hjelpe foreningen med å tilpasse seg situasjonen. Men husk at midlene skal brukes til investeringer som har en varighet på minst tre år, så vi kan se lengre frem i tid også :) Begynn på din søknad tidlig, så den blir god og du kan sikre deg midler.

Send gjerne en e-post til mia@n4f.no for veiledning til din søknad.

Hyperfondet er en prosjektstøtteordning som skal bidra til å styrke og videreutvikle medlemsforeningene i Hyperion. Foreninger kan søke om mellom 10 og 80 tusen kroner til hvert prosjekt. Hyperfondet finansieres av Sparebankstiftelsen DNB.

Støtteordningen vil ha to søknadsfrister i året. Den første er allerede 31. mars, og den andre er 31. august. Les mer om støtteordningen, inkludert retningslinjene, og lever søknad her.Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑