OrgNytt

Publisert på tirsdag 6. april, 2021

0

Representantskapet til Hyperion 10. april

Kjære medlemsforeninger, direktevalgte og øvrige sentrale organer,

Lørdag 10. april arrangeres Hyperions representantskap, og vil bli foregå over Zoom. Representantskapet er Hyperions øverste organ mellom to Landsting der regionslagene og de største foreningen får innsikt i Hyperions daglige drift, og våre være med og bestemme hvordan forbundet gjør ting mellom to Landsting.

Alle foreninger som hadde over 100 tellende medlemmer i 2019, eller sendte tre eller flere delegater på Landstinget i 2020 kan sende mellom en og tre representanter. Fordelingen er 1 representant per tredje Landstingsdelegat året før, oppad avgrenset tre representanter totalt.

I år skal vi blant annet diskutere overgangen til særforbundsmodellen, og hvilke interne endringer man kan gjøre i Hyperion for å bedre representere mangfoldet av forskjellige fritidsaktiviteter forbundet representerer.  Dere finner mer informasjon om påmelding og sakspapirer på mail som skal ha blitt sendt ut til alle aktuelle foreninger, regionslag og sentrale verv.

 

Dersom du ikke finner denne informasjon ta kontakt med generalsekretær Felix Volpe på felix@n4f.no eller kontoret på n4f@n4f.no.

 Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑