Heltinneprosjektet

Heltinneprosjektet er Hyperions satsing for alle de fantastiske jentene i forbundet vårt. I løpet av en helg samles heltinner fra hele landet for å bli kjent, holde på med det de elsker og høre fra andre kule heltinner. Samtidig lærer de om ledelse og hvordan man kan drive en Hyperion-forening.

Heltinneprosjektet 2017, for første gang i Bergen.

Det er flere gutter enn jenter som er aktive i Hyperion. Heltinneprosjektets mål er å endre dette og å introdusere enda flere jenter for alt det fantastiske nerdeaktiviteter har å by på. Fantastiske fritidsinteressene passer like godt for alle, uansett kjønn!

Samlingene skal være en arena for alle jenter med fantastiske interesser, hvor de kan samles, få et nettverk og bli enda flinkere enn de allerede er. Her er ingen spørsmål for dumme og fokus er på å ha det gøy!

Cosplay-verksted på Heltinnesamling.

Heltinneprosjektet ble startet i 2013 og har siden den gang inspirert og lært opp heltinner fra hele landet. I 2017 tok vi for første gang prosjektet med oss ut av Oslo, til Bergen.

Er du jente? Er du mellom 15 og 25 år? Har du lyst til å lære noe nytt, og ha det gøy sammen med andre jenter med fantastiske fritidsinteresser? Da er Heltinneprosjektet noe for deg! Det pleier å skje minst en samling i løpet av året, så følg med her på nettsidene for mer informasjon.

Spilling på Heltinnesamling.

Det er helt gratis å delta, og Hyperion dekker reisen for alle norske deltagere sånn at jenter fra hele Norge kan møtes.

Spørsmål? Send de til Margrete på Margrete@n4f.no!


Stengt for kommentarer.

Til toppen av siden ↑