Digital Hyperlørdag

PÅMELDINGEN ER STENGT

Digital Hyperlørdag

Det er ikke alltid like lett å drive en forening. Men fortvil ikke, vi arrangerer skoleringen som skal lære deg alt du trenger å vite om ledelse, økonomi, kommunikasjon og prosjektarbeid!

Hyperion bruker begrepet «de fantastiske fritidsinteressene» om de interessene vi representerer. Interesseområdene omfatter bl.a. data, rollespill, laiv, brettspill, fabelprosa, miniatyrspill, cosplay og tilsvarende. Hyperion mener de fantastiske fritidsinteressene er blant vår tids mest utbredte ungdomsaktiviteter, og at det er viktig at det finnes gode arenaer for ungdom som til daglig engasjerer seg i fantasirike interesser. Fra kjellerstua til festivaler, i skogen eller i store lokaler møtes mennesker som skaper en ny virkelighet gjennom kreativitet og fantasi – Hyperion skal være der for å legge til rette for og inspirere folk i dette miljøet.

Merk: Dette arrangementet er digitalt, og vil foregå på Zoom. Kursene vil passe for tillitsvalgte på alle nivåer, for de som vil lære mer om å drive forening, være en god tillitsvalgt,