Hypercamp 2021

Hypercamp

Hypercamp er Hyperions sommerleir for alle som liker spill, laiv, fantasy, sci-fi, cosplay, spesialsminke, rumpeldunk og andre fantastiske aktiviteter. I løpet av en uke samles rundt hundre ungdommer for å holde på med det de elsker, få nye venner for livet, bade og leke i sola.

De fantastiske fritidsinteressene har blitt dyrket av barn og unge i en hel uke hver sommer siden 2009.

Hypercamp er åpen for alle mellom 15 og 25 år og ingen forkunnskap er nødvendig for å delta på noen av aktivitetene. Både deg som har vært aktiv i en Hyperion-forening hele ungdomstiden, og deg som nettopp har fått høre om Hypercamp er hjertelig velkommen!

På Hypercamp tilbyr vi hvert år en rekke spennende kurs i alt fra bueskyting og kostyme til rollespill, esport og miniatyrspill. Mellom kursene står ting som sverdfekting, ridderturneringer, katapultbygging, vannkrig, Super Smash og grilling på programmet.

Hypercamp 2021 skal avholdes 19.-23. juli på Solbakken Folkehøgskole.

For å sikre at Hypercamp skal kunne bli arrangert på en trygg måte og de nasjonale retningslinjene har Hyperion måttet gjøre noen endringer på årets sommerleir.

Aldersgrensen for deltakere er blitt satt til tyve år inntil videre. Dersom man er over 20 og fortsatt ønsker å delta på sommerleir så kan man melde seg til mannskap eller sette seg på venteliste. Får deltakere i aldersspennet 20-25 som har satt seg på opp på venteliste vil man få beskjed fortløpende dersom det skjer noen endringer innenfor retningslinjene for aktivitet for barn og unge.

Program kommer i løpet av juni.