Nye foreninger høsten 2021!

Nye foreninger høsten 2021!

Til tross for at pandemien har herjet det siste året fortsetter Hyperion å få nye foreninger! Fire nye foreninger har blitt med, og det er ikke overaskende at dette er foreninger som primært driver med digital aktivitet. Det gjør at Hyperion i dag har 171 forskjellige foreninger i hele landet!

Om du vil starte din egen forening, eller bli medlem i en som finnes fra før kan du finne mer informasjon på disse knappene. For å kunne

Ønsker du å bli medlem av Hyperion før 2021 er over=

Hvis svaret er ja, bør du sende oss en søknad før 30. desember!

For å sikre at du kommer med, har vi laget en liste over ting som må være med i søknaden for at den skal bli godkjent:

Har du spørsmål til innmelding kan du sende dem til n4f@n4f.no, og så skal vi prøve å hjelpe deg.

Bella Goth Fænklubb – Den Simsforeningen

Bella Goth Fænklubb – den Simsforeningen er en barne- og ungdomsforning basert i Oslo, med et formål om å skape felleskap for entusiaster av dataspillet The Sims. De arrangerer samlinger hvor entusiaster kan komme og spille Sims sammen og diskutere Sims-relaterte tema.

Spinnvill Spillforening

Spinnvill Spillforening tar sikte på å forene unge voksne gjennom sin kort- og brettspillinteresse i Bergen. Vi skal dyrke blikjentskapet gjennom regelmessige spillkvelder.

HIGHTECH

Klubbens formål er å gi medlemmene mulighet til å dyrke sin spillhobby i et aktivt og stimulerende miljø. Spesielt skal klubben drive med brettspill, konsollspill, dataspill og kortspill

Pippis Film Forening

Pippis Film Forening er en nylig oppstartet forening i Oslo som har som formål å skape møteplasser for de som er engasjere i fantastiske kultutrykk presentert blant annet i filmer og serier og som ønsker å oppleve dem i felleskap med andre entusiaster.