Hypercamp 2017

Årets mest fantastiske sommerleir

Hypercamp er som en “vanlig” sommerleir, man reiser på tur, bader, griller og koser seg.
I tillegg tar vi med oss den fantastiske verdenen til skjærgården. Hypercamp har blitt avholdt på Hudøy, Oslo kommunes feriekoloni, siden 2012.

Hypercamp tilbyr blant annet kurs i laiv, kostyme, rollespill, esport og miniatyrspill. Deltakerne lærer også om det å drive forening og organisasjon, og det blir holdt spennende foredrag.

De fantastiske fritidsinteressene har blitt dyrket av barn og unge i en hel uke hver sommer siden 2009.

Det er lett å bli med på Hypercamp, det eneste som kreves er at man har lyst til å finne ut mer om de fantastiske fritidsinteressene. Kursene er enkle nok til at nybegynnere kan velge fritt hva de ønsker å delta på, og all aktivitet er beregnet på at hvem som helst kan delta.

Det koster 750 kr å delta på Hypercamp. Informasjon om reise finner du under praktisk informasjon.Program


Hypercamp skal være et sted for å ha det morsomt, lære og få nye venner. For å nå det målet har vi i leirledelsen alltid hatt fokus på å lage et best mulig program. Årets program annonseres så snart det er klart. Følg med på Hyperions nettside og på Facebook-arrangementet.Praktisk informasjon


Hyperion har lang erfaring med leirarrangering på Hudøy, og har et godt samarbeid med Hudøy feriekoloni.


Transport

Hyperion setter opp buss fra Oslo til Hudøy mandags morgen, som koster 100 kroner hver vei. Mer informasjon om busstilbud, og reiseinformasjon fra andre steder i landet, kommer senere.Pakkeliste

Her er en liten liste over ting som kan være greit å ta med.


Pakk i en ryggsekk, ikke trillebag. Du vil antakelig måtte bære bagasjen noen hundre meter minst en gang.Vi har sett at flere deltakere tråkker over, leiren inneholder en del utendørsaktivitet og lek der deltakere gjerne finner på å bevege seg litt fortere enn de er vant med i tidvis ulendt terreng. Ta med et par sko eller lette støvler som du føler at du kunne gått på en fjelltur med, eller vær forberedt på å være litt ekstra forsiktig hvis du ferdes i skogen.

Påmelding


Du melder deg på Hypercamp ved å trykke på knappen under, og fylle ut skjemaet. Når skjemaet er sendt inn er du påmeldt, og du vil motta en faktura fra oss som må betales for at påmeldingen skal være gyldig. Vi begynner å fakturere i april, og fakturerer fortløpende for de som melder seg på etter det.
Deltakelse på Hypecamp 2017 koster 750 kroner.

Aldergrensen for å delta på årets Hypercamp er 15 – 25 år. Avmelding etter 24. juni blir ikke refundert.


Jeg vil melde meg på!For foreldre


Hyperions sommerleir er et rusfritt arrangement som passer best for ungdom fra 15 til 25 år med interesser som er noe utenom det vanlige. Vi regner med at alle vil ha det gøy på leiren, men det er nok mye av aktiviteten som vil bli sett på som ”nerdete”. Derfor er det best at man kan noe om interessene fra før, eller er villig til å lære.

Gjennom leiren vil barnet ditt delta på kurs og flere workshops. Deltakerne vil bli servert fire måltider daglig: Et brødmåltid til frokost, brød eller suppe til lunsj, en varm middag og det vil bli satt frem brød til kvelds. Til alle måltider er det alternativer for allergikere, vegetarianere eller personer som av livssynshensyn ikke spiser visse matvarer - bare husk å skriv dette i påmeldingen. Det er også en kiosk på stedet som man kan få kjøpt snop i, og som tar vanlige bankkort.

Leiren er utstyrt med dusjer og toalett. Alle sover innendørs, men man må huske sengetøy eller sovepose selv.


Reise

Vi setter opp egne sommerleirbusser som kjører fra Oslo sentrum, og tilbake fra Hudøy etter leiren. Det koster 100 kroner hver vei for å sitte på med bussen. Ved behov kan vi bistå med reise til og fra togstasjon/flyplass.


Trygghet

Under hele leiren har vi egne ansvarlige som passer på de yngste og flere av de voksne har førstehjelp- og livreddingskurs. I tillegg har vi en egen ansvarlig for Helse, miljø og sikkerhet under hele leiren. Vi vil veldig gjerne ha barna deres på besøk og er svært opptatt av at leiren skal være en trygg og positiv opplevelse for alle deltakere. Det er helt greit å kontakte oss på mail eller telefon både før, under, og etter leiren. Under leiren vil vi ha en vakttelefon vi er tilgjengelige på døgnet rundt. Det kan også være lurt å utstyre ditt barn med mobiltelefon i tilfelle akutt hjemlengsel eller du må ta direkte kontakt med dem.


Mer info?

Det er viktig for oss at du føler at ditt barn er trygt på sommerleiren og at du stoler på oss. Er det noe informasjon du ikke finner på disse nettsidene er det bare å ta kontakt med oss så skal vi informere deg så godt vi kan. Hvis du lurer på noe er det bare å ta kontakt med Sara Hauge på sara@n4f.no eller ring 22993746 i vanlig kontortid.


Litt om Hyperion

Datatreff, rollespill, laiv, brettspill, Sci-fi, miniatyrspill, og andre fantastiske fritidsinteresser er av vår tids mest utbredte ungdomsaktiviteter. Over hele Norge finnes tusenvis av entusiastiske og energiske mennesker som til daglig engasjerer seg i de mest fantasirike interesser. Fra kjellerstua til festivaler, i skogen eller i store lokaler møtes mennesker som skaper en ny virkelighet gjennom kreativitet og fantasi. Hyperion -Norsk Forbund for Fantastiske Fritidsinteresser (N4F) ble opprettet i 2002 for å samle alle fantasirike hobbyer og interesser i et stort og slagkraftig forbund og er en politisk og religiøst uavhengig organisasjon. Hyperion arbeider med å aktivisere og engasjere medlemmene via arrangementer, kurs, foredrag og sosiale aktiviteter arrangert av medlemsforeningene og forbundet sentralt.