Hypercamp 2020

Hudøy, 20. - 24. juliMeld deg på!
Årets mest fantastiske sommerleir
Hypercamp er årets mest fantastiske sommerleir, hvor ungdom fra hele landet samles for å spille, laive, leke, cosplaye og bli kjent! I tillegg blir det selvsagt bading, grilling og avslapping i sola. Hypercamp 2020 blir arrangert fra 20. til 24. juli på Hudøy feriekolonier, like utenfor Tønsberg.

I løpet av sommerleiren blir det kurs i blant annet laiv, kostyme, rollespill og E-sport, og aktiviteter som rumpeldunk, sverdfekting, katapultbygging og ridderturnering. Hypercamp blir arrangert av Hyperion - Norsk Forbund for Fantastiske Fritidsinteresser, og har blitt det hvert år siden 2009.

Det er lett å bli med på Hypercamp, det eneste som kreves er at man har lyst til å finne ut mer om de fantastiske fritidsinteressene. Kursene er enkle nok til at nybegynnere kan velge fritt, og all aktivitet er beregnet på at hvem som helst skal kunne delta.

Det koster 800 kr å delta på Hypercamp for medlemmer av Hyperions medlemsforeninger, og 1000 kroner hvis du ikke er medlem. Informasjon om reise finner du under praktisk informasjon.


Program

Vi jobber iherdig med å få på plass et spennende, engasjerende og lærerikt program for årets sommerleir. Programpostene annonseres gradvis utover våren. Følg med her og på sosiale medier!

Praktisk informasjon

Hyperion har lang erfaring med leirarrangering på Hudøy, og har et godt samarbeid med Hudøy feriekoloni.

Oppmøte

Dersom du skal være med på fellesreisen fra Oslo til Hypercamp (les mer om denne under) er oppmøte kl. 11.30 utenfor Munchmuseet på Tøyen i Oslo. Hvis du ikke skal dette er oppmøtet kl. 14.00 på busstoppet i Budalstranda/Vestveien på Tjøme. Det blir følging derfra ned til båten som tar oss over til Hudøy.

Reise og transport

Hyperion arrangerer felles bussreise til og fra Hudøy hvor Hypercamp skal være. Deltakere har selv ansvar for å komme seg til Oslo, og vi anbefaler deg å bestille denne reisen så fort som mulig. Fellesbussen koster 100 kroner hver vei og du har krysset av i påmeldingsskjemaet om du ønsker å benytte deg av denne eller ikke. Om du er usikker på hva du har krysset av for eller vil endre valget ditt kan du sende oss en e-post.

Tidspunkter for avreise til Hudøy
Oppmøte til fellesreisen til Hudøy er klokken 11:30 utenfor Munchmuseet på Tøyen i Oslo. Munchmuseet ligger rett ved T-banestasjonen på Tøyen. De som ikke reiser med fellesbussen til Hypercamp kan møte opp kl 14:00 ved Budal Busstopp i Tjøme.

Tidspunkt for avreise til Oslo
Avreise med fellesbussen til Oslo er kl 12:00 ved Hudøy, og er fremme i Oslo ca 14:00. De som ikke reiser med fellesbussen til Oslo kan planlegge at deltakerne skal reise fra Budal Busstopp fra klokken 12:00.

Se programmet for tidspunkter for hele sommerleiren. Merk at tidspunktene her er foreløpige basert på fjoråret, og kan endre seg!


Pakkeliste

Her er en liten liste over ting som kan være greit å ta med.

Påmelding

Du melder deg på Hypercamp ved å trykke på knappen under, og fylle ut skjemaet. Når skjemaet er sendt inn er du påmeldt, og du vil motta en faktura fra oss som må betales for at påmeldingen skal være gyldig. Vi begynner å fakturere i april, og fakturerer fortløpende for de som melder seg på etter det.

Deltakelse på Hypercamp 2020 koster 800 kroner hvis du er medlem i en av Hyperions medlemsforeninger, eller 1000 kroner hvis du ikke er medlem.

Aldergrensen for å delta på årets Hypercamp er 15 – 25 år. Avmelding etter 20. juni blir ikke refundert.


Jeg vil melde meg på!


For foreldre

Hyperions sommerleir er et rusfritt arrangement som passer best for ungdom fra 15 til 25 år med interesser som er noe utenom det vanlige. Vi regner med at alle vil ha det gøy på leiren, men det er nok mye av aktiviteten som vil bli sett på som ”nerdete”. Derfor er det best at man kan noe om interessene fra før, eller er villig til å lære.

Gjennom leiren vil barnet ditt delta på kurs og flere workshops. Deltakerne vil bli servert fire måltider daglig: Et brødmåltid til frokost, brød eller suppe til lunsj, en varm middag og det vil bli satt frem brød til kvelds. Til alle måltider er det alternativer for allergikere, vegetarianere eller personer som av livssynshensyn ikke spiser visse matvarer - bare husk å skriv dette i påmeldingen. Det er også en kiosk på stedet som man kan få kjøpt snop i, og som tar vanlige bankkort.

Leiren er utstyrt med dusjer og toalett. Alle sover innendørs, men man må huske sengetøy eller sovepose selv.


Reise
Vi setter opp egne sommerleirbusser som kjører fra Oslo sentrum, og tilbake fra Hudøy etter leiren. Det koster 100 kroner hver vei for å sitte på med bussen. Ved behov kan vi bistå med reise til og fra togstasjon/flyplass.


Trygghet
Under hele leiren har vi egne ansvarlige som passer på de yngste og flere av de voksne har førstehjelp- og livreddingskurs. I tillegg har vi en egen ansvarlig for Helse, miljø og sikkerhet under hele leiren. Vi vil veldig gjerne ha barna deres på besøk og er svært opptatt av at leiren skal være en trygg og positiv opplevelse for alle deltakere. Det er helt greit å kontakte oss på mail eller telefon både før, under, og etter leiren. Under leiren kan du kontakte Generalsekretæren på telefon (+47) 936 85 231. Det kan også være lurt å utstyre ditt barn med mobiltelefon i tilfelle akutt hjemlengsel eller du må ta direkte kontakt med dem.


Mer info?
Det er viktig for oss at du føler at ditt barn er trygt på sommerleiren og at du stoler på oss. Er det noe informasjon du ikke finner på disse nettsidene, eller hvis du du lurer på noe, er det bare å ta kontakt med generalsekretær Simon Skjerven på simons(a)n4f.no eller ring 22993746 i vanlig kontortid.


Litt om Hyperion
Datatreff, rollespill, laiv, brettspill, Sci-fi, miniatyrspill, og andre fantastiske fritidsinteresser er av vår tids mest utbredte ungdomsaktiviteter. Over hele Norge finnes tusenvis av entusiastiske og energiske mennesker som til daglig engasjerer seg i de mest fantasirike interesser. Fra kjellerstua til festivaler, i skogen eller i store lokaler møtes mennesker som skaper en ny virkelighet gjennom kreativitet og fantasi. Hyperion -Norsk Forbund for Fantastiske Fritidsinteresser (N4F) ble opprettet i 2002 for å samle alle fantasirike hobbyer og interesser i et stort og slagkraftig forbund og er en politisk og religiøst uavhengig organisasjon. Hyperion arbeider med å aktivisere og engasjere medlemmene via arrangementer, kurs, foredrag og sosiale aktiviteter arrangert av medlemsforeningene og forbundet sentralt.

Les mer om Hyperion på n4f.no.


Spørsmål?

Lurer du på noe angående leiren, for eksempel om programmet eller reise?
Ikke nøl med å ta kontakt med oss! Vi svarer så fort vi kan på alle hendvendelser.
Trykk på knappen under, eller ring oss på (+47) 22 99 37 45 i kontortid.


Send oss en e-post!