Nye foreninger våren 2021!

Til tross for at pandemien har herjet det siste4 året fortsetter Hyperion å få nye foreninger! Fire nye foreninger har blitt med, og det er ikke overaskende at dette er foreninger som primært driver med digital aktivitet.

Om du vil starte din egen forening, eller bli medlem i en som finnes fra før kan du finne mer informasjon på disse knappene.

NTNUI E-Sport

NTNUI E-sport en relativt fersk e-sport gruppe innenfor NTNUI paraplyen som har rundt 600 medlemmer i Discorden og en aktiv brukerbase som er der daglig innenfor noen få spill. Rundt det kompetitive miljøet har de 8 League of Legends lag og 2 Counter-Strike lag. De prioriterer i å arrangere så mye sosiale aktiviteter som mulig for å samle nye mennesker og skape vennskap for studenter ved NTNU.

Du kan finne mer informasjon om dem på deres nettsider eller ta en titt på Discord-kanalen deres.

OSI E-sport

OSI E-sport ønsker å skape et miljø for alle spillinteresserte studenter, uansett nivå, plattform og formål på UiO. For at OSI E-sport skal være for alle, ikke bare de som ønsker å spille i konkurranser, så kommer de til å fylle semesteret med spillkvelder, LAN og andre sosiale arrangementer etter ønske fra våre medlemmer. OSI E-sport har også ha lag i Telialigaen, i blant annet League of Legends og CS:GO, men skal også kjøre egne turneringer og konkurranser.

For mer informasjon om OSI E-sport kan du gå på deres nettside eller finne mer informasjon på Discord-kanalen deres.

UiO Gaming

Om du vil fokusere mindre på det kompetitive og mer på det sosiale på UiO så kan UiO Gaming være en forening for deg. UiO Gaming er en forening med hovedfokus på å danne et inkluderende fellesskap rundt videospill og E-sport på UiO. De skal være en foreninger der det er enkelt å skaffe seg venner, ettersom alle har felles interesser. De arrangerer ukentlige spillkvelder og etter pandemien planlegger de flere fysiske arrangementer, som for eksempel brettspillkvelder og andre former av sosiale sammenkomster.

Du kan finne ut mer om UiO Gaming på nettsiden deres eller bli med på deres egen Discord kanal.

Hyferion5 Esport Organisasjon

Den siste nye foreningen vi har fått i år er også en forening som driver med E-sport. Målet til Hyferion5 er p fremme norsk e-sport. De arrangere eventer som LAN og turneringer, samt tilby et bedre tilbud innen e-sport både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. De vil jobbe med å gi økt tilbud til lokale spillentusiaster, samt de som ønsker å satse organisert på e-sport. Det skal jobbes med å danne lag i ulike spill og nivåer knyttet opp mot organisasjonen.

Om du vil mer om hva som er nytt hos Hyferion5 kan du klikke på lenken her.