Alt du trenger å vite om HyperSys!

HyperSys er Hyperion og våre foreningers medlemssystem. Det er et nyttig verktøy dersom man vet hvordan å bruke det, men kan være litt kronglete hvis ikke. Derfor har vi forsøkt å legge inn alt du trenger for å navigere deg gjennom HyperSys her.

Synes du HyperSys er vanskelig eller er det helt nytt for deg? Sett deg ned en gang du har god tid, for eksempel når du uansett må levere årsrapport og gå tålmodig gjennom guidene vi har linket til under her. Når du har fått det til èn gang er det mye lettere og raskere neste gang.

  1. Det som MÅ gjøres i HyperSys er å levere årsrapport hver vår og rapportere på Frifondsmidler hver høst. Men vi anbefaler å bruke HyperSys til å jevnlig føre medlemmer når de melder seg inn i foreningene deres, ettersom det er mye sikrere personvernsmessig enn å ha medlemslister lokalt på PCene deres. Hvordan finner du under del 3 i videoguiden det er lenke til under:

2. Tilbakemelding om HyperSys
Dette skjemaet skal ikke brukes til konkrete ting dere trenger hjelp til. Da må dere sende e-post til isaac@n4f.no. Skjemaet skal brukes til generelle tilbakemeldinger om hvordan HyperSys kan bli bedre. Hyperion sin medlemssekretær vil jevnlig sende tilbakemeldingene til de som driver HyperSys.

3. Hjelp til HyperSys
Det kan alltids dukke opp problemer vi ikke greier å forutse. Dersom det skjer er det bare å sende en e-post til isaac@n4f.no for å få hjelp.

PS: I forbindelse med årsrapportlevering på våren arrangerer vi også alltid webinar for å hjelpe de som vil det gjennom. Dere får e-post om dette. Enda en god grunn til å ha riktig kontaktadresse på organisasjonsprofilen deres i HyperSys!